Dolar

32,3775

Euro

35,0510

Altın

2.326,39

Bist

9.080,93

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-08 17:28:16

Günün özeti
Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Bildirge cevabı: Bunlar ne menem bir anamuhalefet

Ankara - Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını belirterek, "Bunlar ne menem bir ana muhalefet. Yani DEAŞ'a karşı bu mücadeleyi en kararlı şekilde vereceksin ve üstelik sende bir bildiri yayınlayıp 'yavuz hırsız ev sahibini bastırır' kabilinden bizi bastırmaya kalkacaksın" dedi.

...

"Tam bir siyasi basiretsizlik, kepazelik"

Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, CHP Parti Meclisi bildirgesi için, "Tam bir siyasi basiretsizlik örneği, kepazelik" yorumlarını yaptı.

...

Bahçeli'den CHP'ye çok sert eleştiri !

Ankara - MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP'li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP'yi topa tuttu.

...

İlk kez HDP'lileri eleştirdi

Ankara - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Demokrasilerde ana kural, seçimle gelenin seçimle gider ama seçimle gelen, 'Ben hukukun üstündeyim, ben her istediğimi yaparım' diyemez. 'Ben savcıya gitmem, hakime gitmem, ifade vermem' diyemez" dedi.

...

Almanya'ya tarihin en sert tepkisi !

Ankara - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Tüm teröristlerin Almanya'yı tercih etmesi bir tesadüf değildir. Öyle gözüküyor ki Türkiye'nin gelişmesini, kalkınmasını istemiyorlar" dedi.

...

58 hedef ve 3 bombalı araç imha edildi: 12 terörist öldürüldü

Ankara - Fırat Kalkanı Harekatı'nın 77. gününde 12 DAEŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildi, bomba yüklü 3 araç imha edildi. Tespit edilen 57 DAEŞ terör örgütü hedefi ile 1 PYD/PKK hedefine ise ateş destek vasıtalarıyla atış yapıldı.

...

Otobüs şoförünü demir çubukla dövdüler

Antalya - Özel halk otobüsü şoförü, depolama noktasında otobüsünün iç temizliğini yaptığı esnada 2 kişinin saldırısına uğradı. Yılmaz'ın kafasına 10'ar santimlik iki dikiş atılırken, yaşananlar araç kamerasına anbean yansıdı.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara