Dolar

32,3980

Euro

35,1997

Altın

2.324,72

Bist

9.079,97

Güngören'de Demokrasi Nöbetleri devam ediyor

Güngörenliler, 15 Temmuz gecesinden bugüne dek milli irade ve demokrasi nöbetlerine devam ediyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-03 15:10:08

Güngören'de Demokrasi Nöbetleri devam ediyor
Güngörenliler, 15 Temmuz gecesinden bugüne dek milli irade ve demokrasi nöbetlerine devam ediyor.

Darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla sokaklara çıkan ve gövdelerini tanklara siper eden vatandaşların destansı mücadeleleri, meydanlarda tutulan nöbetlerle devam ediyor. 15 Temmuz'dan bu güne dek, gündüz işlerine gidip akşamları nöbet için Güngören Park'ta buluşan Güngörenliler sabahın ilk ışıklarına kadar meydanlarda.

Her akşam mehteran, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla süren demokrasi nöbetlerinin dün akşamki konuğu Grup Tillo'ydu. Grup bu kez, meydanları dolduran binlerce Güngörenli için ilahiler söyledi. 'Ortağız Bir Namusa' adlı eserleri ile tüm Türkiye'ye kardeşlik mesajı veren ve Kürtçe, Zazaca, Arapça, Türkçe seslendirdikleri ilahilerle tanınan Grup Tillo, bu kez Güngören'den tüm Türkiye'ye birlik ve kardeşlik mesajı verdi.

Yirminci gününe yaklaşan demokrasi nöbetleri, Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, Güngören'deki siyasi partilerin ilçe teşkilatları, sivil toplum kuruluşlarının ve binlerce vatandaşın katılımı ile her akşam Güngören Park'ta devam ediyor.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara