Dolar

32,3668

Euro

34,9731

Altın

2.326,11

Bist

9.089,43

GÜNCELLEME - Osmaniye'de midibüsün sulama kanalına devrilmesi

GÜNCELLEME - Osmaniye'de midibüsün sulama kanalına devrilmesi

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-06 04:07:31

GÜNCELLEME - Osmaniye'de midibüsün sulama kanalına devrilmesi
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Osmaniye'de 14 kişinin öldüğü, 26 kişinin yaralandığı kazanın ardından Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırılanlardan durumu ağır olan yaralı bulunmadığını belirterek, "İskenderun'daki bir yaralımızın durumunun biraz daha ciddi olduğunu arkadaşlarım bana ifade ettiler." dedi.

Osmaniye'ye gelen Akdağ, Vali Kerem Al ile Hatay Valisi Ercan Topaca'dan bilgi aldı. Osmaniye Devlet Hastanesine geçen Akdağ, burada yaralıları ziyaret etti.

Akdağ, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım ve kendisi adına hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelere sabır ve başsağlığı diledi.

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla hem ailelere destek olmak, hem yapılan işlemleri görmek üzere Osmaniye'ye geldiğini ifade eden Akdağ, şunları söyledi:

"Şunu da hemen gördüm. Meseleye süratle müdahale edilmiş. Hem yaralılar hem aileler için gerekenler yapılmış. Başsavcılığımız gerekli işlemleri süratli bir biçimde gerçekleştirmiş. Hastanemizde birkaç yaralı var. Ama durumu ağır olan hiç kimse yok. İnşallah bu saatten sonra bir sıkıntı olmaz. İskenderun'daki bir yaralımızın durumunun biraz daha ciddi olduğunu arkadaşlarım bana ifade ettiler."

Cenazelerin defin törenine katılmak ve ailelere taziye ziyaretinde bulunmak üzere İskenderun'a geçeceğini belirten Akdağ, "Üzüldük tabii çok üzüldük. Gencecik insanlar. Çocuklarımız, onların aileleri. Allah hepsine rahmet eylesin." dedi.


Haber Ara