Dolar

32,3285

Euro

35,0759

Altın

2.301,62

Bist

9.038,72

GÜNCELLEME - Mardin'de terör saldırısı

GÜNCELLEME - Mardin'de terör saldırısı

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-04 09:50:23

GÜNCELLEME - Mardin'de terör saldırısı
Mardin'in Derik ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda, 1 asker şehit oldu, biri ağır 9 asker ve 2 sivil yaralandı.

Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, Derik ilçesinde terör örgütü mensuplarınca Üçyol Jandarma Karakol Komutanlığına dün gece bombalı araçla düzenlenen saldırı sonucunda 1 askerin şehit olduğu, biri ağır 9 asker ile 2 sivilin yaralandığı bildirildi.

Açıklamada, yaralıların süratle Kızıltepe Devlet Hastanesine intikal ettirildiği ve tedavilerinin halen sürdüğü aktarılarak, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet diler, değerli ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar temenni ederiz.' ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, saldırının ardından Üçyol Jandarma Karakol Komutanlığı binasına çekilen beyaz brandanın üzerine Türk bayrağı asıldığı görüldü. Üçyol Jandarma Karakol Komutanlığı çevresine güvenlik şeridi çekilirken, yetkililerce binanın çevresinde inceleme yapıldı.

Haber Ara