Dolar

32,3136

Euro

35,1353

Altın

2.293,11

Bist

9.061,06

Gülerce'nin yeni adresi neresi?

Zaman Gazetesi'nden olaylı ayrılışının ardından uzun süredir hiçbir gazetede yazmayan Hüseyin Gülerce'nin yeni adresi belli oldu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-02 17:13:05

Gülerce'nin yeni adresi neresi?

Gazeteciler.com'da yer alan habere göre; Zaman'dan ayrılan Hüseyin Gülerce, uzunca bir bekleyişten sonra nihayet kalemine kavuştu. Gülerce, Star'da yazacak. Hem de haftanın 3 günü. Peki Gülerce hayranları, Star'daki köşesiyle ne zaman buluşacak?

Haftaya...

8 Eylül Salı Günü yazmaya başlayacak.

Gülerce'nin uzun süren hasreti Salı Günü son bulacak. Bugüne kadar verdiği röportajlarla"paralel yapıyla ilgili" konuşan Hüseyin Gülerce'nin eski dostlarına karşı köşesinde nasıl tavır takınacağı ise şimdiden merak konusu.

Gülerce bir röportajda "iktidara yakın hiçbir gazetede yazmayacağını" söylemişti.

Cemaatle ipleri koparan Hüseyin Gülerce, zaman zaman Twitter hesabından ve Beyaz TV ekranlarından gündemle ilgili açıklamalarda bulunuyordu. Son olarak Nazlı Ilıcak'ın hakkında yazdığı yazı için "Başıma gelecek kötülüklerden biri de, Nazlı Ilıcak'tan ahlak ve haysiyet dersi almaktı... Bugün o da oldu. İhanete tutsak olanlara acıyorum" demişti.

'GÜLEN MEDYASI ÖZGÜR DEĞİLDİR'

İpek Medya Grubuna yapılan operasyonlara Twitter hesabından yorum yapan Hüseyin Gülerce,"Talimatla CHP ve HDP'yi destekleyen, Demirtaş'a övgüler düzen, PKK terörü yerine hükümeti hedefe koyan Gülen medyası, özgür medya değildir.." diyerek de cemaatin oklarını yeniden üzerine çekti.

Haber Ara