Dolar

32,4899

Euro

34,7745

Altın

2.490,70

Bist

9.554,84

Gülerce'den Doğan medyasına sert sözler

Gazeteci yazar Hüseyin Gülerce, HDP lideri Demirtaş'ın bağımsız Kürdistan çıkışını yorumladı, Doğan yazarlarına çıkıştı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-27 19:25:35

Gülerce'den Doğan medyasına sert sözler

Gazeteci yazar Hüseyin Gülerce, Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Ortak Akıl programında konuştu. Gülerce'nin hedefinde bağımsız Kürt devleti kurulması çağrısında bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve HDP liderinin bu açıklamalarına çanak tutan medya kuruluşları vardı. Ahmet Hakan'ın seçimler öncesinde HDP liderini öven yazılarını da hatırlatan Gülerce, "Biraz yüzünüz varsa kızarır.” dedi.

“YÜZÜNÜZ VARSA KIZARIR”

Ahmet Hakan'ın seçimler öncesinde Demirtaş'a saz çaldırdığını hatırlatan Gülerce, Hürriyet yazarının HDP liderini güzelleyen yazıları için “Sırf HDP barajı aşsın, AK Parti sendelesin diye siz yaptınız bunları. Şimdi sizin parlattığınız Demirtaş, kendi coğrafyasında bağımsız Kürt devleti kurulmasından bahsediyor. Biraz yüzünüz varsa kızarır.” dedi.

“DEMİRTAŞ'A GAZ MI VERİYORLAR?”

“Bu nasıl bir Erdoğan düşmanlığı?” diye soran Gülerce, “Türkiye'yi bölüp parçalamak isteyen insanları allayıp pullama noktasına gelmişler.” ifadelerini kullandı. Demirtaş'ın teröre destek vererek ne yapmak istediğini soran Gülerce, “Bağımsız Kürdistan devleti kurarız lafını üç gün önce Moskova'dan döndükten sonra yapıyor. Ondan önce de Amerika'ya gitmişti. Bunun kulağına ne üflüyorlar da bağımsız devlet kurmaktan bahsediyor. Birileri Demirtaş'a gaz mı veriyor?” şeklinde konuştu.

'SİYASET HAYATI BİTMİŞTİR'

HDP liderinin siyasi hayatını bitirdiğini ifade eden Gülerce, 'Vatanımızın parçalanmasını isteyen birisi siyaset yapmamalıdır. Demirtaş bu konuşmasıyla siyasi hayatını noktalamıştır. Çıkarsın siyaset elbisesini ağabeyi gibi giysin terörist kıyafetini dağa gitsin.' diye keledi.

Haber Ara