Dolar

32,3649

Euro

35,1705

Altın

2.324,87

Bist

9.079,97

Gülen'i ölüm korkusu sardı

Gülen’in böbrek hastası olmasına rağmen,15 Temmuz’dan sonra tıbbi destek istemediği öğrenildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-03 09:01:58

Gülen'i ölüm korkusu sardı

İHA'dan Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre; Fetullah Gülen'in öldürülme korkusu sebebiyle farklı güvenlik tedbirleri devreye sokuldu.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye'nin iadesini istediği Fetullah Gülen'in çok ciddi bir böbrek rahatsızlığı yaşadığı kaydedildi. İstihbarat birimlerine ulaşan bilgilere göre, Gülen'in hastalığının tedavi edilmemesi hâlinde çok ciddi sağlık problemlerine neden olacağı belirtiliyor. Ancak, özellikle 15 Temmuz'dan sonra ABD'nin tavrına güvenmediği için Pensilvanya'daki çiftliğinden hiç çıkamadığı, Amerika'daki doktor ve hastanelerden tıbbi destek de almadığı ifade edildi. Bu nedenle FETÖ üyesi bazı doktorların sürekli Gülen'in çiftliğinde kaldığı ve bu doktorlar aracılığı ile tedavisinin yapıldığı öne sürülüyor. Yıllardır, ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki çiftliğinde yaşayan Gülen'in öldürülme endişesi nedeniyle her gece farklı bir odada uyuduğu da kaydedildi. Kendi çiftliğinde bile sabit bir odada kalıp yerinin belli olmasını istemeyen Gülen'in güvenlik gerekçesiyle farklı odaları kullandığı belirtiliyor.

20 VİLLA, 500 ARAÇLIK OTOPARKI VAR

Gülen, ABD'nin Pensilvanya eyaletinde 500 dönümlük bir arazi üzerine kurulu çiftlikte yaşıyor. Çiftlikte 20 villa, 500 araçlık da bir otopark bulunuyor. Her villada, büyüklüklerine göre 50'nin üzerinde kişi kalabiliyor. 100 civarında kişinin çalıştığı çiftliğin, çatısında sürekli çevreyi dürbünle gözetleyen bir koruma ekibinin bulunduğu da biliniyor. Ayrıca acil durumlar için tam teşekküllü bir ambulansın da çiftlikte hazır bekletildiği ifade ediliyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara