Dolar

32,3860

Euro

35,0550

Altın

2.325,22

Bist

9.114,79

Güldağ: 'Kişisel marka hedefiniz olsun'

Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, gelecekte birer işadamı, yatırımcı, yönetici olarak iş dünyasında yer alacak gençlere zorluklardan yılmayıp, markaya önem vermeleri gerektiği önerisinde bulunup, 'Kendi markanızı oluşturun. Kişisel marka hedefiniz olsun' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-26 11:52:33

Güldağ: 'Kişisel marka hedefiniz olsun'
Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, gelecekte birer işadamı, yatırımcı, yönetici olarak iş dünyasında yer alacak gençlere zorluklardan yılmayıp, markaya önem vermeleri gerektiği önerisinde bulunup, "Kendi markanızı oluşturun. Kişisel marka hedefiniz olsun" dedi.

Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin (Çukurova GİAD), 'Gençlere Yatırım Geleceğe Yatırım' sloganıyla hayata geçirdiği son projesi olan Çukurova GİAD Akademi'ye (Management & Business Academy-MBA) devam eden gençlerle buluşan Hakan Güldağ, iş dünyasından başarı örnekleri verdi. Dernek merkezi toplantı salonundaki 'Markada Başarı Getiren Formül' konusuyla yapılan 3 saatlik dersi, Çukurova GİAD MBA öğrencilerinin yanı sıra dernek üyeleri de dinledi. Bilgi ve deneyimlerini gençlere aktaran Güldağ, gençler için önemli bir proje olan MBA Projesi nedeniyle Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya ve yönetimini kutladı. Pek çok başarılı ve fark olşturan işlere imza atmış firmalar ve işadamlarından örnekler veren Genel Yayın Yönetmeni Güldağ, markada başarının 'kişisel marka' ile geldiğini kaydederek, şöyle konuştu:

"Kişisel marka olşturmak hepimizin hedefi olmalı.

Sizler de kendi markalarınızla öne çıkın. Kişisel marka hedefiniz olsun. Etrafımıza baktığımızda çevremizde sayısız diyetisyen ve uzman var. Ancak, Canan Karatay, bu alanda kendi başına bir marka olmuş durumda. Sosyal medyada öne çıkmak, markalaşmak için çaba gösteren kişiler, firmalar var. Bazı kişiler hedefini gerçekleştiriyor, takipçi sayısını, ilgi alanlarını genişletiyor, markasıyla büyüyor. Bazıları da gün yüzüne bile çıkmadan unutuluyor. Önemli olan da unutulmamak, hafızalarda yer edinebilmek. Hatırlanmak da tek başına yeterli değil. Markada değer üretmek de önemli. Sosyal zekayı da işin içine katarak iletişimi artırmak gerekir. Bütün bunların yanı sıra, tasarım ufku, yenilikçi olma tutkusu, tüketiciye duyulan saygı, hedef kitleye uyumlu ürün, hatalara sıfır tolerans, teknoloji ve bilgi de başarıyı getiren diğer unsurlar. Vasatlığa isyan da önemli. Ortalamadan kaçacağız, fark oluşturmaya çalışacağız. Vasat olmaktan çıkın, fark oluşturun. Bütün bunları uygulayıp, yaparken çeşitli zorluklarla da karşılaşacaksınız. Bu zorluklar da sizleri etkilememeli. Zorluklardan yılmamak lazım."

Ders sonunda Hakan Güldağ'a Çukurova GİAD MBA'ya katkısı nedeniyle plaket sunuldu. Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya da, MBA'ya katkısı nedeniyle Hakan Güldağ'a teşekkür etti. Günün anısına plaket verildi.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara