Dolar

32,3722

Euro

35,0096

Altın

2.323,69

Bist

9.079,97

Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya nereli, kaç yaşında?

68 yaşındaki ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses kendinden 43 yaş küçük yeni sevgilisi Gülçin Karakaya ile gündeme geldi. Gülçin Karakaya İbrahim Tatlıses ile olan fotoğrafını sosyal medyada paylaşınca ikili arasında aşk iddiaları ortaya atıldı. Peki Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya nereli, kaç yaşında? Gülçin Karakaya'nın İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisi olduğu iddia edildi. Gülçin Karakaya 25 yaşında.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-22 15:44:42

Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya nereli, kaç yaşında?

İbrahim Tatlıses uzun süre sonra İbo Show ile sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Tatlıses bu kez aşk hayatı ile magazin gündemine oturdu. 68 yaşındakı usta sanatçı kendisinden 43 yaş küçük yeni biriyle gündeme geldi. 26 yaşındaki Gülçin Karakaya usta sanatçıyla Bodrum'a giderken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Karakaya gönderisine, "Biz yine yollarda" yazarak kalp emojisiyle Tatlıses'i etiketledi. Paylaşımın ardından ikili arasında aşk dedikoduları da ortaya çıktı. Peki Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya nereli, kaç yaşında?

GÜLÇİN KARAKAYA KİMDİR?

Gülçin Karakaya'nın, İbrahim Tatlıses'in sevgilisi olduğu iddia ediliyor. Sosyal medya paylaşımları sonrasında ortaya çıkan bu iddia Gülçin Karakaya hakkında araştırmalara neden oldu. 68 yaşında olan İbrahim Tatlıses'in sevgilisi olduğu iddia edilen Gülçin Karakaya ise 25 yaşında. Tatlıses'in, Gülçin Karakaya ile yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Usta sanatçının, sevgilisi Karakaya'yı, eski eşi Ayşegül Yıldız'la da tanıştırdığı öğrenildi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara