Dolar

32,5981

Euro

34,8100

Altın

2.509,08

Bist

9.471,40

Gül'den 'tek tip kıyafet' açıklaması

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ziyaret ettiği AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda FETÖ ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gül, FETÖ'cülere yönelik tek tipi kıyafet uygulamasına ilişkin çalışmaların sürdüğünü söyledi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-25 16:36:20

Gül'den 'tek tip kıyafet' açıklaması

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ziyaret ettiği AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda FETÖ ile ilgili açıklamalarda bulundu. Burada açıklamalarda bulunan Gül, Fethullahçı Terör Örgütü ile ilgili konuştu. FETÖ ile ilgili mücadelenin kararlı şekilde devam ettiğini belirtti ve tek tip kıyafet uygulamasına ilişkin açıklamada bulundu.

"FETÖ'CÜLERE TEK TİP ELBİSE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR"

Cezaevleri ve tek tip elbise ile ilgili soruları cevaplayan Bakan Gül, ''Cezaevleri ile alakalı Türkiye´de 15 Temmuz FETÖ hain terör örgütünün darbe girişimi sonrasında örgüt mensuplarının yargılanması ve tutuklanması sebebiyle kapasitenin üzerinde doluluk oldu. Bunları telafi etmek amacıyla cezaevleri inşaatı yoğun şekilde devam ediyor. Bunlarla alakalı tüm çalışmalar da hızlı şekilde sürdürülüyor. Orada kalan tutuklu ve hükümlülerin de daha rahat şartlarda kalmaları için gerekli tedbirler devam ediyor. Hükümetimizin kararlılığı var. (FETÖ'cülere tek tip kıyafet) Önceki Adalet Bakanımız, şu anki Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ döneminde başlatılan ve devam eden çalışma var. Teknik hazırlıklar tamamlanır tamamlanmaz çok geç olmaksızın yürürlüğe girecektir. O hususta çalışmalar devam ediyor" dedi.

 

Haber Ara