Dolar

32,3310

Euro

35,1140

Altın

2.309,53

Bist

9.079,97

Gül'den AK Parti'ye 'kuruluş dönemi' mesajı

AK Parti'nin 16. yıl dönümü için düzenlenen törene katılmayan Abdullah Gül, AK Parti'ye mesaj gönderdi. Gül, 'AK Parti'nin kuruluş dönemindeki değer ve politikaları kendine yeniden rehber edinip, evrensel demokrasi kriterleri ile kendi değerlerini mezcederek yoluna devam etmelidir' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-15 16:49:57

Gül'den AK Parti'ye 'kuruluş dönemi' mesajı

AK Parti'nin dün Sincan Harikalar Diyarı'nda düzenlenen 16. Kuruluş yıldönümüne katılmayan Abdullah Gül, telgraf ile AK Parti'nin 16. yılını kutladı.

AK Parti'ye ‘kuruluş dönemindeki değer ve politikalarını yeniden rehber edinmesi" tavsiyesinde bulunan Gül, kutlama mesajında şöyle dedi:

"AK Parti Genel Başkanı, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 16 yıl önce bugün Türkiye'ye yeni umut ve yeni ışık getireceğine inanarak kurduğumuz AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum. Girdiği ilk seçimden bu yana ülkeyi yönetme sorumluluğunu üstlenen partimiz, köklü siyasi ve ekonomik reformlarla halkımıza unutulmaz büyüklükte hizmetler yapmış ve ülkemizin dünyada itibarını artırmıştır. Geçen yılki hain darbe teşebbüsünün fedakar halkımız ile püskürtülmesinin üzerinden 1 yıl geçmiştir. AK Parti, kuruluş dönemindeki değer ve politikaları kendine yeniden rehber edinip, evrensel demokrasi kriterleri ile kendi değerlerini mezcederek yoluna devam etmelidir. Partimizin aziz milletimize daha çok hizmetlerde bulunacağına inanıyor, bu vesileyle hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum."

 

Haber Ara