Dolar

32,5129

Euro

34,9463

Altın

2.435,91

Bist

9.794,51

Guardiola'nın yeni takımı belli oldu

Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in Teknik Direktörü Pep Guardiola, yeni sezonda bakın hangi takımın başına geçiyor.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-23 21:41:27

Guardiola'nın yeni takımı belli oldu

Sezon sonu Bayern Münih'ten kesin olarak ayrılacağı açıklanan Pep Guardiola, yeni sezonda Manchester City'yi çalıştıracak.

Daha önce Bayern Münih'ten sezon sonu ayrılacağı resmen açıklanan ve yerine Carlo Ancelotti'nin göreve geleceği belirtilen Pep Guardiola, gelecek sezondan itibaren Manchester City'nin yeni menajeri olacak.

Almanların prestijli gazetesi Bild ve Kicker de haberi son dakika olarak okuyucularına taşırken, şu ana kadar resmi bir açıklama ise yapılmadı.

SEZON SONUNDA GÖREVİ DEVREDECEK

Halihazırda City'de menajerlik koltuğunda oturan ve 2017'ye kadar Mavilerle sözleşmesi bulunan 62 yaşındaki Şilili menajer Manuel Pellegrini, sezon sonu itibarıyla görevi Guardiola'ya devredecek.

2013 yılından bu yana City'nin başında bulunan Pellegrini, 1 şampiyonluk ve 1 Lig Kupası şampiyonluğu kazanmayı başardı. Bu sezon yine zirvenin en önemli adaylarından biri olan City'de, taraftarın beğendiği sevdiği bir isim olan Pellegrini, kariyerinde River Plate, Villareal, Real Madrid ve Malaga gibi önemli takımlarda teknik direktörlük yaptı.

ESKİ DOSTLARLA BİR ARAYA GELİYOR

Guardiola bu anlaşmayla birlikte eski dostlarını da yeniden kavuşacak. Katalan teknik adam Manchester City'de, bir dönem Barcelona'da beraber çalıştığı Ferran Soriano ve Txiki Begiristain ile yeniden bir araya gelme fırsatı bulacak.

Haber Ara