Dolar

32,5057

Euro

34,8272

Altın

2.491,29

Bist

9.539,54

GSS borcu e devlet yapılandırma nasıl yapılır? GSS yapılandırma son gün ne zaman?

Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu olanlar fırsat niteliğinde yapılandırma fırsatını değerlendirebilirler. Peki GSS borcu e devlet yapılandırma nasıl yapılır? Milyonlarca GSS prim borcu olan vatandaş yapılandırma fırsatı ile birikmiş borçlarının faizinden kurtulabilirler. GSS yapılandırma son gün ne zaman? Genel Sağlık Sigortası GSS prim borcu olanlara 30 Nisan 2021’e kadar süre tanılıyor. Bu süreye kadar ana para borcunun tamamı ödenirse gecikme faizi ve cezası silinecek.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-20 19:42:48

GSS borcu e devlet yapılandırma nasıl yapılır? GSS yapılandırma son gün ne zaman?

Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu olanlar fırsat niteliğinde yapılandırma fırsatını değerlendirebilirler. Peki GSS borcu e devlet yapılandırma nasıl yapılır? Milyonlarca GSS prim borcu olan vatandaş yapılandırma fırsatı ile birikmiş borçlarının faizinden kurtulabilirler. GSS yapılandırma son gün ne zaman? Genel Sağlık Sigortası GSS prim borcu olanlara 30 Nisan 2021'e kadar süre tanılıyor. Bu süreye kadar ana para borcunun tamamı ödenirse gecikme faizi ve cezası silinecek.

Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olanlar borçlarının büyük kısmından yapılandırma fırsatı ile kurtulabilirler. GSS borcu e devlet yapılandırma nasıl yapılır? GSS yapılandırma son gün ne zaman?

GSS borcu e devlet yapılandırma nasıl yapılır?

Genel sağlık sigortalarında (GSS) prim borçlarını yapılandırmak için müracaatına gerek yok. GSS borçlularına 30 Nisan 2021'e kadar süre tanılıyor. Bu süre içerisinde prim borcunun ana para miktarını istedikleri gibi (peşin, taksitler halinde, parça parça) ödeyebiliyor. Peki GSS borcu e devlet yapılandırma nasıl yapılır? Borcu olan vatandaşlar E-devlettten giriş yaparak GSS prim borcunu sorgulayabilir ve bura bulunan GSS prim borcunu öde seçeneğinden GSS prim borçlarının istediği kadarını ödeyebilir. 

GSS yapılandırma son gün ne zaman?

Peki GSS yapılandırma son gün ne zaman? GSS prim borcu faiz vegecikme cezzasından kurtulmak için 30 Nisan 2021'e kadar ana para borcunun tamamı ödenmiş olması gerekiyor. Bunun için herhangi bir başvuruya gerek yok. Ödeme yapıldıktan sonra borç otomatik olarak siliniyor.

Haber Ara