Dolar

32,3350

Euro

35,1123

Altın

2.309,02

Bist

9.079,97

GS’nin son transfer adayı

Levent Nazifoğlu, düşündükleri son transferi açıkladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-09 19:58:37

GS’nin son transfer adayı

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, orta sahaya bir takviye daha yapabileceklerini söyledi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nazifoğlu,

"Kesin olmamakla beraber 1 veya 2 oyuncu daha alacağız. Lucas Leiva ile şahsen konuştuk 1 gün daha izin istedi. Bizim verdiğimiz süre doldu. Bugün arar yeniden yönetimimiz toplanır ne karar verilir bilmiyorum. Bugün akşama kadar izin istedi kendisi. Başka oyuncularla da temasımız var" dedi.

Nazifoğlu, geçen sezon Manchester City'den kiralanan Jason Denayer'in bu sezon da kiralanabileceği yönündeki iddialara yönelik ise şöyle konuştu: "Denayer konusunda da daha önce söylemiştim; bize güzel uyum sağladı. Denayer'e ne hoca hayır der ne de biz deriz. Olursa, ‘Hayır' demeyiz."

Nazifoğlu, yapılan transferlerle ilgili gelen eleştirilere ise:

"Herkesin aynı fikirde olmasını beklemiyoruz. Bizim en fazla eleştiri aldığımız nokta bonservis bedelleri. Bonservissiz oyuncular kaliteli oyuncular olmuyor. Bir de artık bonservis parası vermesek bile imza parası diye bir şey çıktı. Bir şey fark etmiyor. Onun için taraftarlarımız onlara takılmasın" cümleleriyle cevap verdi.

Haber Ara