Dolar

32,4903

Euro

34,6062

Altın

2.485,10

Bist

9.571,35

Groupe PSA'nın bölgesel eğitim organizasyonunda Türkiye'ye kritik görev

Groupe PSA, PSA Türkiye tarafından geliştirilen deneyim, içerik ve tedarikçi ağlarından faydalanabilmek adına Orta Doğu ve Afrika bölgesi eğitim ve beceri müdürünü İstanbul'da konumlandıracağını duyurdu- PSA Türkiye CCO'su Ayça Furth:- 'Pandeminin etkisiyle hızlı bir transformasyon geçiren PSA Türkiye Akademi, bu süreci yoğun bir online öğrenim ve yeni projeler dönemi olarak değerlendirdi'- '

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-31 19:38:38

Groupe PSA'nın bölgesel eğitim organizasyonunda Türkiye'ye kritik görev
Groupe PSA, PSA Türkiye tarafından geliştirilen deneyim, içerik ve tedarikçi ağlarından faydalanabilmek adına MEAF bölgesi (Orta Doğu ve Afrika) eğitim ve beceri müdürünü İstanbul'da konumlandıracağını duyurdu.

Groupe PSA'dan yapılan açıklamaya göre, MEAF bölgesinde artan zorluklar ve mevcut iş dinamikleri Groupe PSA'nın ekiplerinin ve ortaklarının beceri ve yetkinliklerine ciddi anlamda odaklanmasını mecbur kıldı. Öte yandan Kovid-19 sebebiyle müşteri ihtiyaç ve beklenti yapılarındaki değişimler artarken, yeni teknolojik gelişmeler ve çalışma koşulları sonucunda maksimum verimliliği sürdürmek, bu değişime uyum sağlamak ve çevikleşmek Grup için bir mecburiyet oldu. Bu doğrultuda Groupe PSA; bölgesel eğitim organizasyonunda Türkiye'nin merkezde olduğu önemli değişiklikleri hayata geçirme kararı aldı.

Grup, PSA Türkiye tarafından geliştirilen deneyim, içerik ve tedarikçi ağlarından faydalanabilmek adına MEAF eğitim ve beceri müdürünü İstanbul'da konumlandıracak. Bölge genelindeki tüm eğitim faaliyetlerinin tasarlanması, onaylanması ve uygulamasından sorumlu olacak olan MEAF eğitim ve beceri müdürlüğü pozisyonuna 1 Eylül itibarıyla Kemal Gürel atanacak. Gürel, özellikle satın alma ve eğitim sağlayıcılarının yönetimi hususlarında PSA Türkiye CCO'su Ayça Furth'ün önderliğinde PSA Türkiye Akademi'nin kaynaklarını baz alacak. Kalite, maliyet ve planlama açısından bölge direktörlerinin onayladığı eğitim planlarının hayata geçirilmesinden de sorumlu olacak olan MEAF Eğitim ve Beceri Müdürü Kemal Gürel; grubun gelişim stratejisi hususunda daha fazla uyum yaratarak, Grup içi sinerjinin güçlenmesini sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen PSA Türkiye CCO'su Ayça Furth, Eylül 2019'dan bu yana PSA Türkiye Akademi'de yer alan ekibin yanı sıra profesyonel eğitmenlerin de desteği ile sektörün yeniliklerine hazırlanılması ve becerilerin geliştirilmesi adına yoğun bir eğitim programı yürüttüklerini belirtti.

PSA Türkiye Akademi'nin Grubun bölgesel eğitim organizasyonunun merkezinde yer alacak olmasının kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Furth, "Pandeminin etkisiyle hızlı bir transformasyon geçiren PSA Türkiye Akademi, bu süreci yoğun bir online öğrenim ve yeni projeler dönemi olarak değerlendirdi. Önümüzdeki dönemde de sadece Türkiye değil bölge içindeki etkinliğimizi artırarak iş gücümüzü hedeflerimiz doğrultusunda geliştirmeyi amaçlıyoruz." açıklamasında bulundu.


Haber Ara