Dolar

32,5984

Euro

34,6895

Altın

2.522,24

Bist

9.524,59

Greta Thunberg, Alman treninde koridorda seyahat etti

On altı yaşındaki İsveçli çevre aktivisti Greta Thunberg, Alman hızlı treni Deutsche Bahn'da yer bulamadığı için koridorda oturdu.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-15 17:24:44

Greta Thunberg, Alman treninde koridorda seyahat etti

İsveçli çevre aktivisti Greta Thunberg, Alman hızlı treni Deutsche Bahn'da yer bulamadığı fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Uçak yerine tren ile seyahat etmeyi tercih eden Greta'nın yaptığı sosyal medya paylaşımı üzerine Deutsche Bahn yetkilileriyse "Daha fazla tren ve koltuk için çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.

ELx2auQXYAAIOUu

ASLINDA BİRİNCİ SINIFTA YOLCULUK ETTİ

Sosyal medya üzerinden cevap vermeyi sürdüren Deutsche Bahn, "Birinci sınıf koltuklarda yaptığınız seyahatten ve birinci sınıf ekibimizin ne kadar dostça ve yetenekli olduğunuzdan bahsetseydiniz daha iyi olurdu" ifadelerini kullanarak Greta ile dalga geçti.

Tren yolu şirketi, Greta'nın aslında birinci sınıfta seyahat ettiğini ima ederek, iklim aktvistinin yalan söylediğini işaret etti.

GRETA: İKİ TREN DEĞİŞTİRDİM

Fakat Greta, şu imaya, "Basel'den trenimiz trafiğe kapatıldı. Bu yüzden 2 farklı tren kullandım. Bu, Göttingen'den sonra oturduğum yerdi. Bu elbette ki sorun değil ve asla öyle olduğunu söylemedim. Kalabalık trenler, tren yolculuğuna olan talebin yüksek olduğunu gösteriyor ve harika!" ifadelerini kullandı.

Haber Ara