Dolar

32,3444

Euro

35,1139

Altın

2.308,66

Bist

9.079,97

Grandmedical Manisaspor'da Fatih Tekke işbaşı yaptı

Ege temsilcisinde teknik direktörlük görevine getirilen Tekke, yeni takımının başında ilk antrenmanına çıktı- Grandmedical Manisaspor Kulüp Başkanı Mergen:- 'Yeni teknik adamla üç puan almak istiyoruz'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-10 21:51:54

Grandmedical Manisaspor'da Fatih Tekke işbaşı yaptı
TFF 1. Lig'in 8. haftasında 16 Ekim Pazartesi günü sahasında Denizlispor'u ağırlayacak Grandmedical Manisaspor'da teknik direktör Fatih Tekke ilk antrenmanına çıktı.

Ege temsilcisi, Tarık Almış Tesisleri'nde yeni teknik direktörü Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman ile Denizlispor müsabakasının hazırlıklarını sürdürdü.

Koşu ve 5'e 2 pas çalışmasıyla başlayan antrenman, geniş alanda oyunla devam etti. İdmanın son bölümünde hücum oyuncularına yönelik şut çalışması yaptırıldı.

Antrenmana takımda sakatlığı bulunan Uğur Pamuk, Mehmet Enes Sığırcı ve Gabon Milli Takımı kampında bulunan Axel Meye katılmadı.

İdmanı izleyen Manisaspor Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, yeni teknik direktörleri yönetiminde Denizlispor karşılaşmasından 3 puan almak istediklerini belirterek, "Bu hafta teknik adam değişikliğine giderek Sait Karafırtınalar ile yollarımızı ayırdık. Daha sonra Fatih Tekke hocamız ve ekibi ile anlaştık. İlk antrenmanına çıktılar. Gayet güzel herkesin istek enerjisi üst seviyelere geldi. Pazartesi günü de Denizlispor ile oynayacağımız bir maç var. Yeni teknik adamla üç puan almak istiyoruz. 7 haftada 2 galibiyet 5 mağlubiyetimiz var. Kredimizi fazlasıyla kullandık. " ifadelerini kullandı.

Haber Ara