Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Göztepe Galatasaray maçı canlı izle | Bein Sports 1 şifresiz CANLI İZLE

Göztepe Galatasaray maçı canlı izle | Süper Lig'in 35. haftasında şampiyonluk yarışında yara alan Galatasaray deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Kritik maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan sarı kırmızılıların puan kaybına tahammülü yok. Zorlu maçı izlemek isteyen taraftarlar da internette Göztepe Galatasaray maçı canlı izleme nasıl yapılır sorusunu internette araştırıyor. Galatasaray Göztepe maçı Bein sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Taraftarlar ayrıca bein connect üyeliği ile Göztepe Galatasaray maçını canlı şifresiz izleyebilir. İşte Göztepe Galatasaray maçı Bein Sports 1 şifresiz canlı izle haberinin detayları...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-17 18:34:40

Göztepe Galatasaray maçı canlı izle | Bein Sports 1 şifresiz CANLI İZLE

Göztepe Galatasaray maçı canlı izle | Süper Lig'in 35. haftasında şampiyonluk yarışında yara alan Galatasaray deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Kritik maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan sarı kırmızılıların puan kaybına tahammülü yok. Zorlu maçı izlemek isteyen taraftarlar da internette  Göztepe Galatasaray maçı canlı izleme nasıl yapılır sorusunu internette araştırıyor. Galatasaray Göztepe maçı Bein sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Taraftarlar ayrıca bein connect üyeliği ile Göztepe Galatasaray maçını canlı şifresiz izleyebilir. İşte Göztepe Galatasaray maçı Bein Sports 1 şifresiz canlı izle haberinin detayları...

Galatasaray şampiyonluk iddiasını kaybetmemek için sahaya 3 puan parolası ile çıkacak. Bu zorlu müsabakada Fatih Terim ve Ümit Davala da takımlarının başında olacak. Göztepe cephesinde ise Galatasaray'ı yenip 3 puanı hanelerine yazdırmanın hesabı yapılıyor. Korona virüs pandemisi nedeniyle seyircisiz oynanacak maça taraftarlar alınmayacak. Kafelerin de kapalı olmasıyla maçı izleyecek yer arayan taraftarlar Göztepe Galatasaray maçı canlı izleme nasıl yapılır sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor. Galatasaray Göztepe maçının yayıncı kuruluşu Bein Sports'dur. Yasal olmayan yerlerden izlenen maç yayınları suçtur. 

GÖZTEPE GALATASARAY MAÇI CANLI İZLEME YÖNTEMİ?

Göztepe Galatasaray maçı saat 19.00'da Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda başlayacak. Süper Lig'de 35. haftasında oynanan Göztepe Galatasaray maçını canlı şifresiz izlemek için 2 yöntem bulunuyor.

Televizyon yayını: beIN SPORTS 1

İnternet yayını: beIN Connect

Göztepe Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek için öncelikle Bein Sports aboneliği ya da beIN Connect üyeliği olmalı. 

GÖZTEPE İLK 11

İrfan Can, Gassama, Burekovic, Atınç, Berkan, Soner, Obinna, Diabate, Halil, Tripic, Jahovic (Muhtemel)

GALATASARAY İLK 11

Muslera, Şener, Marcao, Luyindama, Saracchi, Gedson, Taylan, Emre Kılınç, Feghouli, Kerem, Halil

GALATASARAY RAHAT NEFES ALMAK İSTİYOR

Galatasaray galibiyete hasret kaldı. Son zamanlarda Galatasaray 3 puan parolası ile çıktı maçlardan ya berabere kaldı ya da mağlup oldu. Ligin geride kalan bölümünde 32 maç oynayan sarı-kırmızılı ekip, 19 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi sonucunda 62 puan topladı. Galatasaray, lider Beşiktaş'ın 9 puan gerisinde 3. sırada bulunuyor.

TERİM VE DAVALA'NIN CEZASI BİTTİ

Galatasaray'da cezaları biten teknik direktör Fatih Terim ile yardımcı antrenör Ümit Davala, maçta saha kenarında yer alacak. Ligde Çaykur Rizespor müsabakasından sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun ikişer maçtan men ettiği Terim ile Davala, Atakaş Hatayspor ile Fatih Karagümrük maçlarında görev yapamamıştı.

LİGİN İLK YARISINDA OYNANAN MAÇI GALATASARAY KAZANMIŞTI

Göztepe ise ligde çıktığı 33 maçın 12'isini kazandı, 10'unda berabere kaldı ve 11'inde mağlup oldu. İzmir ekibinin 46 puanı bulunuyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı, Galatasaray 3-1 kazanmıştı.

Haber Ara