Dolar

32,3844

Euro

35,0654

Altın

2.325,92

Bist

9.079,97

Göztepe Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Göztepe ile Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig 2017- 2018 sezonunun ilk haftasında bugün karşı karşıya gelecek. İzmir Bornova Stadı'nda mücadele edecek olan Göztepe ve Fenerbahçe'nin mücadelesi saat 21.45'te başlayacak. Göztepe Fenerbahçe maçı beIN Sports ekranlarında naklen futbolseverlerle buluşacak.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-12 12:10:35

Göztepe Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında bugün Fenerbahçe, Göztepe'nin evine konuk olacak. İzmir Bornova Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Bu sezon dördüncü yıldızı takmak isteyen Fenerbahçe, Göztepe karşısında ilk galibiyetini almak için mücadel edecek.

MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Ev sahibi Göztepe'nin cezası nedeniyle karşılaşma seyircisiz oynanacak. Fenerbahçe ise Göztepe karşısına tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman'ın yönetiminde çıkmanın heyecanını yaşayacak.

GÖZTEPE-FENERBAHÇE 14 YIL ARANIN ARDINDAN KARŞILAŞACAK

Göztepe ve Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2017-2018 sezonunun ilk haftasında 14 yıl aranın ardından karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmayla birlikte Göztepe ve Fenerbahçe lig tarihinde 47. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce Göztepe ve Fenerbahçe arasında oynanan mücadelelerin 21'ini Fenerbahçe, 7'sini ise Göztepe kazandı. Geriye kalan 18 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

FENERBAHÇE LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYOR

Sarı lacivertli ekip son 5 sezonda deplasmanda başladığı Süper Lig mücadelelerinde sezona galibiyetle başlayamadı. Fenerbahçe, Göztepe ile oynaycağı deplasman mücadelesinde bu durumu lehine çevirip sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

EKİCİ VE FERNANDAO OYNAYAMAYACAK

Fenerbahçe Spor Totot Süper Lig'in ilk hafta maçında iki eksikle mücadele edecek. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan yeni transfer Mehmet Ekici ve Jose Fernandao bu mücadelede sahada olamayacak.

GÖZTEPE İLK MAÇLARDA İYİ

Bugün evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Göztepe, geçmiş dönemdeki 25 sezonda ilk hafta maçlarında oldukça başarılı bir performans sergiledi. Göztepe ilk hafta maçlarında 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Lig mücadelelerinde ilk maç başarısını sürdürmek isteyen Göztepe kendi evinde Fenerbahçe'yi yenmek için mücadel edecek.

MUHTEMEL 11'LER

Göztepe:

Beto
Sabri
Kadu
Peybernes
Tanju
Castro
Rotman
Gouffran
Scarione
Halil
Ghilas

Fenerbahçe:

Volkan
İsla
Neustadter
Skrtel
Hasan Ali
Josef
Mehmet Topal
Dirar
Alper
Valbuena
Van Persie

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara