Dolar

32,5751

Euro

34,9846

Altın

2.422,75

Bist

9.722,09

Gözlerinin Ardında 2. sezon ne zaman çıkacak? Behind Her Eyes ikinci sezon ne zaman başlayacak?

Gözlerinin Ardında 2. sezon ne zaman çıkacak? Netflix'in 17 Şubat'ta yayınlanmaya başlanan dizisi Gözlerinin Ardında 1.sezonu ile izleyicilerden tam not aldı. Sürpriz sonu ile izleyicileri ters köşe yapan dizinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. Peki Gözlerinin Ardında ikinci sezon ne zaman başlayacak? 6 bölümden oluşan ve orijinal adı Behind Her Eyes olan Gözlerinin Ardında dizisinin 2. sezonu için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dizi 1. sezonla biteceği iddiaları da var. Gözlerinin Ardında Gözlerinin Ardında 2. sezon çıkış tarihine ilişkin detaylar haberimizde!

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-21 16:03:40

Gözlerinin Ardında 2. sezon ne zaman çıkacak? Behind Her Eyes ikinci sezon ne zaman başlayacak?

Netflix'te yayınlanmaya başlanan Gözlerinin Ardında (Behind Her Eyes) dizisi binlerce kişi tarafından izlendi. Kısa sürede bitirilen dizinin 2. sezonun ise merakla bekleniyor. Peki Gözlerinin Ardında 2. sezon ne zaman çıkacak? Gözlerinin ardında 2. sezon ne zaman başlayacak? Dizi ile ilgili çeşitli iddialar söz konusu. Dizi henüz yayayına yeni girdi ve izleyicilerin tepkisi ölçülüyor. Dizinin 1 sezonluk olduğu ancak sürpriz sonla birmesi nedeniyle (Behind Her Eyes) Gözlerinin Ardında dizisinin 2. sezonu için onaya alabileceği konuşuluyor. Gözlerinin Ardında ikinci sezon ne zaman başlayacak?  GÖZLERİNİN ARDINDA 2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Dizi henüz yeni yayına girdi. 17 Şubat'ta izleyicisiyle buluşan dizi için 2.sezon çıkış tarıihini konuşmak çok erken. Sarah Pinborough‘ın Behind Her Eyes isimli kitaptbından uyarlanan dizinin 2. sezonuna olup olmayacağıma ilişkin henüz net bir açıklama yok. Yapımcıların pandemi nedeniyle yeni yapımlara onay vermeleri zorlaşmış durumda. Dizinin seyirci tepkisine göre 2. sezonu gelebilir. Ancak dizi 1 sezon ile de bitebilir. 

GÖZLERİNİN ARDINDA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Gözlerinin Ardında 2. sezon ne zaman çıkacak GÖZLERİNİN ARDINDA KONUSU

Gözlerinin Ardında  2. sezon beklenirken bir yandan da diziyi izlemek isteyenler Gözlerinin Ardında'nın konusunu merak ediyor. İşte Gözlerinin Ardında'nın konusu... Bekâr bir anne, psikiyatrist patronuyla ilişki yaşarken onun gizemli karısıyla da gizlice arkadaşlık kurunca kendini sapkın zihin oyunlarının içinde bulur. Bir oğlu olan bekar bir anne ve bir psikiyatristin ofisinde yarı zamanlı çalışan Louise'i anlatıyor. Patronuyla bir ilişki başlatır ve karısıyla beklenmedik bir arkadaşlık kurar. Yeni patronu David ile bir ilişkiye başladığında dünyayı sarsan ve eşi Adele ile beklenmedik bir arkadaşlığa çekilince işler daha da garipleşen bir annenin hikayesini anlatıyor.” Louise kendini hiçbir şeyin ve kimsenin göründüğü gibi olmadığı tehlikeli bir sırlar ağına hapsolmuş bulurken, alışılmadık bir aşk üçgeni kısa sürede karanlık, psikolojik bir gerilim ve sapkın ifşaat hikayesine dönüşür.

Gözlerinin_Ardında_2._Sezon_ne_zaman

GÖZLERİNİN ARDINDA (BEHIND HER EYES) OYUNCULARI KİMLER?

Simona Brown (Louise)

Eve Hewson (Adele)

Tom Bateman (David)

Robert Aramayo (Rob)

Tyler Howitt (Adam)

Georgie Glen (Sue)

Nichola Burley (Sophie)

Roshan Seth (Dr.Sharma)

Haber Ara