Dolar

32,5765

Euro

34,9747

Altın

2.426,13

Bist

9.722,09

Görmez, gençlerle sabah namazında buluştu

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Ankara İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtlarda kalan öğrenciler, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile birlikte Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde sabah namazını kıldı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-19 13:59:22

Görmez, gençlerle sabah namazında buluştu

'Şehrin Kalbinde Buluşalım' adı altında düzenlenen program kapsamında KYK Ankara İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda kalan öğrenciler, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile birlikte sabah namazında buluştu. Programa Görmez'in yanı sıra KYK Ankara İl Müdürü Ferhat Türkoğlu, Çankaya İlçe Müftüsü Hamdi Gevher, Yurt Müdürleri, Şube Müdürleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Namazın ardından konuşan Görmez, "Peygamberimiz (S.A.V) ideal genç tarifi sorulduğunda 'Neşeyi Rabbi'ne ibadette arayan genç' buyurmuştur. Sevgili gençler, bütün kainatın da bildiği üzere Allah'a secde etmek herkese nasip olan bir nimet değildir. Bu nimete sahip olduğumuz için Allah'a ne kadar hamd etsek azdır" dedi.

Türkoğlu da öğrencilerin bu tür programlara ilgisinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek, "Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve Genel Müdürümüz Sinan Aksu'nun desteği, bu tür programlara öncülük etmeleri, KYK yurtlarında kalan gençlerimizin sosyal, sportif, kültürel faaliyetlerin yanı sıra manevi gelişimlerine, huzurda buluşmalarına da büyük katkı sağlıyor" ifadelerini kullandı.

Haber Ara