Dolar

32,5676

Euro

34,7057

Altın

2.410,90

Bist

9.645,02

Görevden alınan Ahmet Türk'ten ilk yorum

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Ahmet Türk, 'Sindirmeye, çürütmeye yönelik siyasi bir karardır. Fazla bir yorum yapmaya gerek yok.' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-17 12:47:21

Görevden alınan Ahmet Türk'ten ilk yorum

İçişleri Bakanlığınca Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Ahmet Türk, görevden alınması ve yerine kayyum atanması kararıyla ilgili olarak, "Sindirmeye, çürütmeye yönelik siyasi bir karardır. Herkesçe bilinen malum şeylerdir. Fazla bir yorum yapmaya gerek yoktur." dedi.

ŞIRNAK ZİYARETİNİ İPTAL ETTİ

Ahmet Türk, dün hazırlanan program kapsamında bu sabah DBP Eş Başkanı Kamuran Yüksek, DTK Eş Başkanı Leyla Güven ve HDP Milletvekilleri ile birlikte sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı Şırnak'a yapacağı ziyareti de, görevden alınma kararı üzerine iptal etti.

KAYYUM VALİ, BELEDİYE ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Mardin Valisi Mustafa Yaman, belediye binasına gelerek görevine başladı. Geniş güvenlik önlemleri altında zırhlı sivil plakalı araçla Büyükşehir Belediyesi'ne gelen Vali Yaman, basın mensuplarının alınmadığı belediye binasında çalışanlar ile biraraya geldi. Vali Yaman'ın, belediye çalışanlarından Mardin'e hak ettiği hizmeti daha iyi bir şekilde yapmaları için çalışma yapmaları istediği belirtildi.

Belediye binasında yaklaşık bir saatlik inceleme yapmasının ardından Vali Yaman, yine geniş güvenlik önlemleri altından belediyeden ayrıldı.

Haber Ara