Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Gomez ve Q7 Beşiktaş'a

Erdal Torunoğulları, Liverpool’un da kanca attığı Gomez’i İstanbul’a getirmek için yoğun şekilde çalışıyor...

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-16 05:27:02

Gomez ve Q7 Beşiktaş'a

Demba Ba'nın vedası ardından golcü transferi için kolları sıvayan ve bugüne kadar birçok oyuncuyla görüşen Beşiktaş, Fiorentina'da top koşturan Mario Gomez için Avrupa'nın köklü kulüpleriyle kıran kırana bir rekabetin içerisine girdi.

Raheem Sterling'i Manchester City'ye satan Liverpool'un da Alman golcüyle yakından ilgilenmesi nedeniyle İtalya'ya üs kuran siyah-beyazlı yönetim, Mario Gomez'i Türkiye'ye getirmek için tüm imkanlarını seferber etti. Hem Mario Gomez hem de Fiorentina Yönetimi ile yaptığı görüşmelerde yüzde 90 bu transferi bitirme noktasına getiren Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları'nın, Liverpool'dan önce davranarak başarılı futbolcu ile birlikte İstanbul'a dönmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Taviz verilmeyecek

Robin van Persie transferinde Fenerbahçe'nin astronomik rakamlar vermesi nedeniyle Hollandalı oyuncuyu almaktan vazgeçtiğini düzenlediği basın toplantısında söyleyen Başkan Fikret Orman, Mario Gomez transferinin bitmesinin ardından Ricardo Quaresma ile görüşecek. Orman'ın, Quaresma ve Porto'nun maddi konularda zorluklar çıkarması durumunda kesinlikle Beşiktaş'ın menfaatlerinden taviz vermeyeceği öğrenildi. Gomez ve Quaresma'yı bitirerek siyah-beyazlı taraftara bayram hediyesi vermek isteyen Fikret Orman'ın her iki transfere bugün resmiyet kazandırmaya çalıştığı aktarıldı.

Haber Ara