Dolar

32,5399

Euro

34,8293

Altın

2.428,87

Bist

9.702,85

Gökhan Töre, Beşiktaş'a dönebilir

Sezon başında Beşiktaş’ın eski hocası Slaven Bilic’in ısrarıyla Premier Lig ekiplerinden West Ham’a satın alma opsiyonu ile kiralanan Gökhan Töre, dönüş yoluna erken geçti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-12 11:12:41

Gökhan Töre, Beşiktaş'a dönebilir

Performansıyla hayal kırıklığı yaratan Töre'nin Siyah-Beyazlı takıma geri dönmesi gündeme gelirken bu durumun bazı şartlarla olabileceği öğrenildi.

Habertürk'ün haberine göre; Quaresma'nın sezona iyi başlamamasının yanı sıra Kerim ile Aras'ın da performanslarını yükseltememeleri nedeniyle Töre konusunu teknik direktör Şenol Güneş ile masaya yatıran başkan Fikret Orman'nın, tecrübeli teknik adamın “Şartlar uygun olursa dönebilir kadro geniş forma için mücadele eder” sözleri üzerine devre arasına doğru harekete geçeceği öğrenildi.

Kiralık olduğu için West Ham Kulübü'ne para ödemeyi düşünmeyen Siyah-Beyazlı yönetim, milli oyuncuya farklı bir sözleşme sunmayı planlıyor.

Performansa ve başarıya endeksli olacağı beklenen yarım devrelik kontratta ağırlık maç başı olacak.

Gökhan'ın da kendine güvendiği ve bu sözleşmeye olumlu baktığı belirtildi.

Bu gelişmelerden sonra Töre'nin devre arasında tekrar eski takımına dönmesi bekleniyor.

5 HAFTA YOK

Ara transfer döneminde Beşiktaş'a dönmesi beklenen Gökhan Töre, sakatlığı nedeniyle 5 hafta sahalardan uzak kalacak.

West Ham United, Töre'nin sakatlığı hakkında resmi açıklama da yaparken deneyimli oyuncunun uyluk bölgesindeki sakatlık nedeniyle takımdaki yerini alamayacağı kaydedildi.

Haber Ara