Dolar

32,3745

Euro

35,0193

Altın

2.324,35

Bist

9.079,97

Gökhan Gönül için imza töreni yapıldı

Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe ile sözleşmesinin bitmesinin ardından 4 yıllığına renklerine kattığı yeni transferi Gökhan Gönül için Vodafone Arena'da imza töreni düzenledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-13 14:33:12

Gökhan Gönül için imza töreni yapıldı

Törene katılan kulüp başkanı Fikret Orman, yaptığı "hoş geldin" konuşmasında, "Biz Gökhan'ı başka bir kulübün oyuncusu olduğu için almadık. İhtiyacımız olan bir bölgeye karakterli ve iyi bir oyuncu ihtiyacımız vardı o yüzden transfer ettik. Burası güzel bir aile. Hep birlikte güzel günler yaşadık ve yaşayacağız. Gökhan'ı aramızda görmekten çok mutluyuz." dedi.

Heyecanlı bir gün yaşadığını belirten Orman, "Başkanlığım döneminde çok önemli imzalar attım. Önemli oyuncular transfer ettik. Gerçekten heyecanlı bir gün yaşıyorum. Taraftarlarımız da çok mutlu. Bu transferde emeği geçen yönetim kurulu üyeleri Umut Güner ve Emre Kocadağ'a teşekkür ediyorum." diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ BENİ KOLLARINI AÇARAK KARŞILADI"

Başkan Orman'ın ardından söz alan Gökhan Gönül ise "Başkanımızın benimle alakalı söyledikleri benim adıma gurur verici. Beşiktaş camiası beni kollarını açarak karşıladı. Sorumluluklarımın farkındayım." dedi.

Deneyimli futbolcu, "Bana yakışanı yapıp buraya layık olmaya çalışacağım. Taraftarlarımız yanlış orta yaptığımı, hatalı pas verdiğimi görebilir ama mücadeleden vazgeçtiğim tek bir gün bile göremeyecekler." ifadelerini kullandı.

Büyük camiaların arasındaki oyuncu geçişlerinin Türkiye'de kolay rastlanan bir durum olmadığından bahseden Gökhan Gönül, "Yıllarca Fenerbahçe'de onurumla, şerefimle forma giydim. Bende emeği çok olan futbolcu kardeşlerime, bütün yönetim kurulu üyelerine, Samandıra'daki emekçi kardeşlerime ve desteğini hissettiğim Fenerbahçe taraftarına 9 yılın her bir anı için ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye görüşlerini aktardı.

Bir basın mensubunun, Gökhan Gönül'e, "Bacağındaki kartal dövmesi yüzünden Beşiktaşlı olduğun söyleniyor. Bu konuya açıklık getirir misin?" şeklindeki sorusu üzerine devreye giren başkan Orman, "Gökhan, Beşiktaş'ın futbolcusudur. Gördüğünüz gibi siyah-beyaz giyinmiş." dedi. Dövmesini 15 sene önce yaptırdığını söyleyen tecrübeli oyuncu ise soruyu "Bir futbolcu ekmeğini yediği yere hizmet etmek dışında başka bir şey düşünmez." şeklinde yanıtladı.

İmza töreninin ardından Vodafone Arena'ya ilk kez çıkan Gökhan Gönül yeni takımının 77 numaralı formasıyla poz verdi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara