Dolar

32,5232

Euro

34,9314

Altın

2.423,84

Bist

9.722,09

Gökçek: 'Hakem falan değil bu adam'

Osmanlıspor - Kasımpaşa karşılaşma sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-05 19:39:11

Gökçek: 'Hakem falan değil bu adam'

Osmanlıspor - Kasımpaşa karşılaşması sonrası hakem Fırat Aydınus'a tepki gösteren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Bu adamın hakemliği bırakması lazım. Hakem falan değil bu adam” dedi.

Osmanlıspor'un Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gökçek, bu maçın çok önemli olduğunu belirterek, “Bu maçta tam bir hakem faciası yaşadık. Biz yukarıdan tekrarını seyrediyoruz. Serdar'a sarı kart gösterebilirdi. Kesinlikle, kesinlikle kırmızı kart yoktu. Olmaz böyle bir şey ve yukarıdan defalarca seyrettik. Hiçbir faul yoktu, faul icat etti. Akşam bir bakın. Arkasından penaltı oldu. Aleni eline değdi. Kaç defa seyrettik. Bir olay böyle katledilir. Bu hakemin bunu kesinlikle kasıtlı yaptığına inanıyorum. Bu adamın hakemliği bırakması lazım. Hakem falan değil bu adam. Açıkça söylüyorum” şeklinde konuştu.  

 

Haber Ara