Dolar

32,5275

Euro

34,7472

Altın

2.493,29

Bist

9.524,59

'Göğüs dekoltesiyle sunulan haberleri erkekler hatırlamıyor'

Ulusal bir kanalda konuşma yapan Üsküdar Üniversitesi öğretim üyesi Sinan Canan, 'Göğüs dekoltesiyle sunulan haberleri erkekler hatırlamıyor' ifadesine yer verdi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-30 21:12:57

'Göğüs dekoltesiyle sunulan haberleri erkekler hatırlamıyor'

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Ulusal bir kanalda yayınlanan programa konuk olan Akademisyen Sinan Canan, haber programlarında göğüs dekoltesiyle haber sunan bayanların söylediklerinin erkekler tarafından bir süre sonra unutulduğunu ima ederek "göğüs dekoltesiyle sunulan haberleri erkekler hatırlamıyor" ifadesine yer verdi.

'Kadınlar ne söyler, erkekler ne anlar?' konu başlığının tartışıldığı programda Üsküdar Üniversitesi öğretim üyesi Sinan Canan, önemli bir konuya değinerek büyük bir yanlışa parmak bastı.

"ERKEĞİN BEYNİ BLOKE OLUYOR"

Canan, ''Göğüs dekoltesiyle sunulan haberleri erkekler hatırlamıyor. Sebebi de şu herhangi bir cinsel uyarı alan erkek beyni bloke oluyor. Doğal olarak kadınlar üreme döneminde yanakları ve dudakları kızarır. Bu noktada siz dudağa ve yanağa aşırı bir ruj ve allık sürerseniz erkek de yumurtlama zamanı der ve üreme ihtiyacı duyar. Böylece erkek karşı cinse kendini ispatlamaya çalışır.'' açıklamasında bulundu.

Haber Ara