Dolar

32,3697

Euro

34,9616

Altın

2.325,62

Bist

9.075,30

Godiva Bodrum'a tat katacak

Godiva, Bodrum Yalıkavak Marina’da açtığı kafe konseptli yeni mağazasında misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-27 15:26:22

Godiva Bodrum'a tat katacak

Türkiye'deki 14'üncü mağazasını Bodrum'da açan Premium çikolata markası Godiva, kafe konseptli yeni mağazasında misafirlerini gerçek Belçika çikolatasının doyulmaz lezzetleriyle buluşturuyor.

Benzersiz pralin, trüf ve kare çikolatalarının yanı sıra dondurmalı profiterol, Belçika Waffle, Speculoos Krep ve çikolataya batırılmış taze meyveler gibi birbirinden farklı lezzetlerin yer aldığı yaz menüsüyle çikolata sanatını Ege sahillerine getiren Bodrum Godiva Café, açık havadaki oturma alanında enfes Godiva tatlarını keyifli bir atmosferde deneyimlemenizi sağlıyor.

Taze meyveler ve Godiva çikolatalarıyla soğuk taş üzerinde hazırlanan dondurmanın yapım aşamasının izlenebildiği özel cam bir bölüme sahip mekânda, misafirler diledikleri dondurmayı ikonik Belçika çikolatasıyla birlikte sipariş edebiliyor. Dondurma çeşitlerine ek olarak Godiva Café'nin menüsünde, soğuk çaylar, limonatalar ve Belçika çikolatasıyla zenginleştirilen Chocolixir içeceği de bulunuyor.

Yalıkavak Marina ve diğer mağazalarında gerek misafir gerekse çalışanlarının sağlığı ve güvenliği için Sağlık Bakanlığı'nın önerdiği tüm hijyen ve güvenlik önlemlerini almayı sürdüren Godiva, hem klasik hem de yeni lezzetlerini kafeleri aracılığıyla daha fazla noktada çikolata tutkunlarına sunmayı amaçlıyor.

Haber Ara