Dolar

32,3746

Euro

34,9953

Altın

2.324,31

Bist

9.079,97

Gmail Nedir, Mail Hesabı Nasıl Açılır?

1 Nisan 2004 Yılından günümüze kadar aktif olarak dünya çapında en çok kullanılan maillerden biriside Gmail'dir. Gmail dünyanın en büyük arama motoru olan Google' nin ücretsiz bir e-posta hizmetlerindendir. Gmail hakkında en çok araştırılan konulardan biriside nasıl kayıt yapıldığıdır. Sizler için bu konu hakkında merak edilen tüm detayları derledik.Gmail nedir? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Gmail hesabı nasıl açılır? İşte tüm detaylar…

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-11 11:02:00

Gmail Nedir, Mail Hesabı Nasıl Açılır?

Dünyanın en büyük arama motoru Google ‘nin ücretsiz bir e-posta hizmetlerinden Gmail bireyler birbirleri ile kolaylıkla iletişim kurabilmektedir. Bunların yanı sıra ayrıca yurt dışında vb. bir yer ile anlaşmalı olarak çalışan yerler iletişim kurma konusunda genellikle Gmail yönteminden faydalanmaktadır.  Ayrıca Gmail servisinin sunmuş olduğu hizmetler arasında dosya aktarımı da kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Gmail ile bireyler, rahatlıkla mesaj yoluyla da iletişim kurabilmekte ve en geniş kapsamlı posta işlemlerinin yürütebileceği yerlerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.Gmail hesabı ne işe yarar? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. İşte detaylar.  

Gmail Nedir?

2004 yılında Google tarafından kullanıma sunulan, ücretsiz olarak yararlanılabilen bir e-mail servisine Gmail adı verilmektedir. Gmail servisi günümüzde çok fazla rağbet görmektedir. Gmail ile hem mesajlaşabilir hem de video, resim, belge görüntülerini aktarabilme olanağı sağlar.  

Gmail Hesabı Ne İşe Yarıyor?

Gmail servisleri insanların daha önceki zamanlarda posta yolu ile iletişimini bir kenara bırakarak artık bunların yerini elektronik posta yöntemi almakta.Gmail dijital posta yöntemi ile bireyler hem vakitten tasarruf etmekte hem de para vermekten kurtulmaktadırlar. Bununla birlikte dünya çapındaki insanlar ile de iletişim sağlamaya yardımcı olmaktadır.

Gmail Hesabı Nasıl Açılır?

Gmail hesabı oluşturmak için şu adımları takip ediniz;

  • İlk önce Google hesabında Oturum Açma sayfasına gidiniz.
  • Daha sonra hesap oluştur seçeneğine tıklayınız.
  • Buradan adınızı girin.
  • Daha sonra ekrandaki boşluklardan "Kullanıcı adı" alanına bir kullanıcı adı girin.
  • Ardından şifrenizi girip, şifre işlemini onaylayın.
  • Bunları tamamladıktan sonra seçeneklerden sonraki'yi tıklayın.
  • Tekrar sonraki'yi tıklayın. Bu şekilde Gmail açma işleminiz onaylanmış olacaktır.

Gmail ve e-posta aynı şey mi?

Gmail'de aynı şekilde e-posta ile benzer özelliklere sahiptir. Aslında Gmail e-posta göndermemizi sağlayan bir araçtır. Telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan Gmail ile e-posta gönderebilirsiniz. Bunun için bir e-posta adresi oluşturmalısınız.

E-posta nasıl açılır ücretsiz?

 Yandex, Gmail, Outlook ve iCloud gibi servisleri kullanarak ücretsiz mail adresi oluşturabilirsiniz.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara