Dolar

32,5898

Euro

34,6925

Altın

2.531,03

Bist

9.524,59

Giyim tarzına önem verenlerin adresi D’S Damat

Giyim tarzına önem veren ve şıklığından ödün vermeyen erkeklerin tercihi D’S Damat, giyim, ayakkabı, aksesuar ve daha fazlasını üretiyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-07 19:30:17

Giyim tarzına önem verenlerin adresi D’S Damat

Takım elbise, gömlek, takım elbise ve daha pek çok üründe şıklığın adresi D'S Damat, uygun fiyatları ve yüksek kalitesi ile müşterilerini bekliyor.

Aşıkların yüzlerini gülümsetecek dsdamat.com veya D'S Damat mobil uygulamasından hediye alanlara 14 Şubat'ta İstanbul içinde aynı gün teslimat seçeneği sunuluyor. D'S Damat'ın sürdürülebilir üretim yöntemleriyle oluşturduğu sürdürülebilir kapsül koleksiyonundaki pantolon, ceket ve takımlar ile plastik pet şişelerden üretilen ipliklerden üretilen kumaşlar, aşkınız için en hassas hediyelerden biri olacak.

D'S Damat saatleri, zamansız çizgiler, su geçirmez çelik kasa ve dayanıklı gözlük, deri, silikon ve kumaş kayış seçeneklerinin benzersiz kombinasyonlarıyla oluşturduğu tasarımlarıyla da sunuluyor. D'S Damat mağazaları, dsdamat.com.tr ve D'S Damat mobil uygulamasından her zevke ve bütçeye hitap eden en iyi hediye seçeneklerine ulaşmak mümkün.

Haber Ara