Dolar

32,3246

Euro

35,0781

Altın

2.309,12

Bist

9.079,97

Giresunspor'un transfer yasağı kalktı

Giresunspor'un transfer yasağı kalktı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-10 13:47:54

Giresunspor'un transfer yasağı kalktı
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından getirilen transfer yasağının kaldırıldığını açıkladı.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ömer Kesici adlı futbolcunun faiziyle 107 bin 840 liralık alacağının ödenmesi üzerine transfer yasağının kalktığını söyledi.

Futbolcuyla 2011-2012 sezonunda imzalanan sözleşme nedeniyle böyle bir durumla karşılaştıklarını belirten Bozbağ, "Kimin, hangi yöneticinin böyle bir sözleşme yaptığını bilmiyoruz. İcra kağıtlarını istedim, gerekli detayları oradan öğreneceğiz" dedi.

Transfer yasağı nedeniyle ödenen paranın üzücü bir rakam olduğunu belirten Bozbağ, şunları kaydetti:

"Bu durumu kabul etmek mümkün değil. Ömer Kesici hangi futbol takımında oynamış da Giresunspor'a alınmış? Giresunspor'dan sonra iyi bir kulüpte oynamış mı? Hayır. Kendisi daha sonra Bölgesel Amatör Lig'e gitmiş. Ömer Kesici ile resmi sözleşme imzalanmış, hiç maça çıkmamış. Giresunspor'dan da başka bir kulübe gitmemiş. Sonra da mağdur olduğunu iddia ederek federasyona şikayette bulunmuş."

Ömer Kesici'nin Giresunspor ile hiç maça çıkmadan 107 bin lira kazandığına dikkati çeken başkan Bozbağ, ödenen paranın kulüp için önemli bir miktar olduğunu ifade etti.

Haber Ara