Dolar

32,4856

Euro

34,9497

Altın

2.435,21

Bist

9.716,77

Giresunspor'da sezon hazırlıkları

Giresunspor'da sezon hazırlıkları

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-08 14:42:49

Giresunspor'da sezon hazırlıkları
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Kulübün sosyal tesislerinde, teknik direktör Sefer Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, hafif koşuyla başladı. Kondisyon hareketleriyle devam eden idman, pas çalışmasının ardından sona erdi.

Teknik direktör Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon hazırlıkları planında değişiklik yaptıklarını söyledi.

Tesisteki saha zemininin sorun oluşturduğunu ifade eden Yılmaz, "Normalde biz bayrama kadar burada çalışmayı düşünüyorduk ancak hava şartları iyi olmasına rağmen sahamızın zemininde sıkıntı var. Çalışmalarımıza Erzurum'da devam edeceğiz" dedi.

Yılmaz, yarın sabah Erzurum'a hareket edeceklerini belirterek, Ramazan Bayramı'na kadar bir hafta süreyle çalışmalarına Erzurum'da devam edeceklerini dile getirdi.

Kulüp başkanı Mustafa Bozbağ ve yönetim kurulunun transfer için çalışmalarını devam ettirdiğini kaydeden Yılmaz, "İnce eleyip sık dokuyorlar. Bizim ön tarafta bir sıkıntımız var, çift kalede bile iki takıma ayrı ayrı koyacak bir forvetimiz yok. Öncelikle transferdeki hedefimiz ön tarafın sağına, soluna ve göbeğine oyuncu transfer etmek. Bunları da yaptıktan sonra transferin büyük bölümünü bitirmiş olup biraz daha rahat oluruz. İlk planda forvet hattına iki veya üç transfer yapacağız" diye konuştu.

Haber Ara