Dolar

32,5437

Euro

34,9819

Altın

2.430,62

Bist

9.745,28

'Gezi'de algı operasyonu yapıldı'

AK Parti'nin seçim şarkısı 'Geliyor Halk Geliyor AK'ı söyleyen Rapçi Zeo Jaweed, Gezi olaylarında kandırıldıklarını itiraf etti.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-31 12:19:53

'Gezi'de algı operasyonu yapıldı'

Katıldığı yarışma programı sayesinde adını duyuran Rapçi Zeo Jaweed takma isimli Tolga Cavit Güner,, Gezi olaylarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gezi'de kandırıldık diyen Zeo, sosyal medya kullanılarak gençler üzerinde algı operasyonu yapıldığını söyledi.

Zeo Jaweed o karanlık süreçle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Gezi olayları sırasında benim jenerasyonum içinde sosyal medyayı aktif kullanan gençler üzerinde algı operasyonu yapıldı. Tabii bunu idrak edebilmek ve olayın perde arkasını öğrenmek biraz zaman aldı."

BİR HATA VARDI

"O süreç içerisinde vatanını seven bir Türk genci olarak ben de bir şarkı yaptım. Ama pişmanım. O işin o dönem arkasındaydım fakat bir yerde bir hata olduğunu anladım. Evet, o sıralar kandırıldım."

İSTİKRAR VAR

"Araştırıyorsun, ediyorsun, bir hata yapıldığı ortaya çıkıyor. Çünkü işin aslına bakıldığında ortada bir istikrar, geçmişe bakınca bir duruş ve ilk defa 2023 hedefi gösterilerek geleceğe bir yatırım var."

BÜTÜNLÜK VAR

"Tek bir isteğim var: Geleceğe bırakacağımız bir şeyler olmalı. Bu manzarayı ve bütünlüğü bozmamalıyız. AK Parti için yazdığım şarkıyı bu duygularla kaleme aldım ve bir gecede tamamladım."

KURUŞ ALMADIM

"Seçim şarkısı için AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın'dan teklif geldi. 10 günde eseri tamamladık. Ne ben, ne stüdyo çalışanları, ne de müzisyenler bu şarkı için tek kuruş almadık. Bu bizden bir hediyedir."

KARALIYORLAR

"Şarkıyı hediye ettik çünkü bu vicdani bir durumdu. Çünkü AK Parti'ye karşı müthiş bir karalama kampanyası olduğunu gördüm. Üçüncü havaalanı, üçüncü köprü hep karalandı."

Haber Ara