Dolar

32,5512

Euro

35,0202

Altın

2.429,39

Bist

9.722,09

Gerçek tarzan evini ziyaret etti

Vietnam savaşından kaçtıktan sonra 41 yıl boyunca ormanda yaşayan adam evini ziyaret etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-10 19:59:59

Gerçek tarzan evini ziyaret etti

Vietnam savaşından kaçtıktan sonra 41 yıl boyunca ormanda yaşayan ve 2013'te keşfedildikten sonra modern dünyaya adım atan Ho Van Lang adlı adam, ormandaki evine duygusal bir ziyaret gerçekleştirdi. Fotoğrafçı Alvaro Cerezo ile bölgeye dönen adam, nasıl bir hayat sürdüğünü anlattı. Adamın neredeyse bütün hayatını geçirdiği bölgeyi gördükten sonra yaklaşık bir saat ufka doğru baktığı ifade edildi.

41 YILINI ORMANDA GEÇİRDİ

Tarzan'ın hayattaki gerçeği olan 44 yaşındaki Ho Van Lang yaşadığı yerleri gösterdi. 2013 yılında bulunan baba ve oğul herkesten izole bir hayat yaşadı. 41 yaşına kadar kadar belki de tek tanıdığı kişi birlikte yaşadığı ve şimdi 85 yaşında olan babası Ho Van Thang… Ta ki oduncular onları fark edene kadar.

YILLARCA AĞAÇ TEPESİNDE YAŞADI

Lang'ın babası Ho Van Thang Vietnem Savaşı sırasında Quang Ngai bölgesine bağlı Tra Kem köyünden kaçarak oğlu ile birlikte ormana sığınmış. Thang'ın eşi ve diğer iki oğlu savaşta hayatını kaybetmiş. Yıllarca yabani pirinç, meyve ve mısır ile beslenen baba oğul ağaç tepesine kurdukları bir barakada yaşadı. Bulunduklarında Lang bir iki kelime haricinde konuşma bilmiyordu.

3 YIL SONRA ORMANA GİTTİ

Ormanın derinliklerinde dış dünya ile hiçbir bağlantı kurmadan yaşayan baba oğul bölge sakinleri tarafından 41 yıl sonra kaçtıkları köylerine geri getirildi. 82 yaşındaki baba Thang tedavi altına alındı, Lang ise akrabaları ile birlikte yaşamaya başlamıştı. Vietnamlı gerçek Tarzan, 3 yıl aradan sonra 40 yılı aşkın süre boyunca yaşadığı ormana, evine duygusal bir yolculuk yaptı. Bu duygusal yolculuğu fotoğrafçı Alvaro Cerezo kayıt altına aldı.

Haber Ara