Dolar

32,3745

Euro

34,9906

Altın

2.326,10

Bist

9.100,75

General Şerif: Arap kukla liderler siyonistlere uşaklığını ispat etti

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Sözcüsü General Ramazan Şerif, Bahreyn ve BAE korsan rejim İsrail’le ilişkilerini normalleştirmekle siyonistlere uşaklığını ispat ettiklerini belirtti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-28 10:26:36

General Şerif: Arap kukla liderler siyonistlere uşaklığını ispat etti

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Sözcüsü General Ramazan Şerif, Bahreyn ve BAE korsan rejim İsrail'le ilişkilerini normalleştirmekle siyonistlere uşaklığını ispat ettiklerini belirtti.

Pazar günü konu hakkında bir açıklama yapan İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Sözcüsü General Şerif şöyle dedi:
Bölgedeki Arap rejimlerin kukla liderleri siyonist rejim İsrail'in çürük sütunlarına dayandıkları takdirde iktidarlarını sürdürebileceklerini zannediyorlar, fakat bu yaptıklarına çok pişman olacakları kesindir.
Sözcü Şerif şöyle ekledi:
Bahreyn ve BAE rejimlerinin siyonist rejimle ilişkilerini normalleştirmeleri, bu rejimlerin ihanetini aşikar etmek ve Müslümanların nefretini uyandırmaktan başka hiç bir getirisi olamaz.
Bölgedeki Arap rejimlerin elebaşılarına da hitap eden Sözcü Şerif şöyle dedi:
Büyük ve güçlü İran devletinin merhametinden sui istifade etmek de bir yere kadar. Eğer İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Hamanei'nin bu hareketi kınadığı ve sonuçlarını beyan ettiği nasihatine kulak vermezseniz, çok pişman olursunuz.
Bahreyn ve BAE rejimleri gaspçı rejim İsrail ile ilişkilerini normalleştirdiklerini açıkladıktan sonra 15 Eylül'de beyaz sarayda toplanarak ABD Başkanı Donald Trump huzurunda korsan İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu ile anlaşma imzaladılar.

Kaynak: Pars Today

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara