Dolar

32,3350

Euro

35,1123

Altın

2.309,02

Bist

9.079,97

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-17 15:03:16

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Ümit ediyoruz ki bizim sorumluluk anlayışımız içinde, millete karşı olan sorumluluğumuzun ve milletin bize sandıkta vermiş olduğu sorumluluğun da bizim kadar herkes farkında olarak yoluna devam eder" dedi.

Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Ardından AK Parti İl Başkanlığında partililerle bayramlaşan Kılıç, burada yaptığı açıklamada, birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Türkiye'nin hem bölge için hem dünya için ne kadar önemli bir ülke olduğunu bugünlerde etrafta yaşanan gelişmelerde gördüklerini dile getiren Kılıç, "Birliğimiz, beraberliğimiz derken 78 milyon kardeş olduğumuzu, bu milletin her bir ferdinin bu ülke için, geleceği için çaba sarf etmesi gerektiğini, bir arada beraberce başarıya ulaşabileceğimizi hatırlatmak istiyorum" diye konuştu.

- Koalisyon görüşmeleri

Koalisyon görüşmelerinin olduğu bir dönemden geçildiğine işaret eden Kılıç, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı değerlendirmelerde, görüşmelerin içeriği ve ne anlamda yürüdüğü hakkındaki bilgileri çok açık ve şeffaf bir şekilde tüm Türkiye'yle paylaştığını ifade etti.

Kılıç, bu anlamda Davutoğlu'nun ortaya koyduğu yol haritasında ilerlediklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın hükümet kurma görevini Başbakanımız ve Genel Başkanımıza verdikten sonraki süreçte biliyorsunuz bu çalışmalar devam edecek. Ümit ediyoruz ki bizim sorumluluk anlayışımız içinde, millete karşı olan sorumluluğumuzun ve milletin bize sandıkta vermiş olduğu sorumluluğun da bizim kadar herkes farkında olarak yoluna devam eder diye ümit ediyorum."

Haber Ara