Dolar

32,5722

Euro

34,6658

Altın

2.517,06

Bist

9.524,59

Gençler aracılık ettiği yoksul çocuklar oyuncaklara kavuştu

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bir grup genç, 'Bir Oyuncak Bir Dünya Mutluluk' kampanyası başlatarak, çeşitli sivil toplum örgütleri, okul ve evleri gezerek topladıkları oyuncakları ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıttı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-26 12:33:34

Gençler aracılık ettiği yoksul çocuklar oyuncaklara kavuştu
Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bir grup genç, "Bir Oyuncak Bir Dünya Mutluluk" kampanyası başlatarak, çeşitli sivil toplum örgütleri, okul ve evleri gezerek topladıkları oyuncakları ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıttı.

Gençlik Merkezi Proje Koordinatörü Özcan Özmazı, kampanyaya her kesimin destek verdiğini belirterek, "Oyuncak toplama kampanyasıyla bir nevi yoksul aile çocuklarının zihinsel, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Gönüllü gençlerimiz okullara, evlere giderek kampanyanın tanıtımını yapıyor. Daha sonra topladıkları oyuncakları Gençlik Merkezine getirdikten sonra tespit edilen ailelerin çocuklarına evlerine giderek dağıtılıyor. Kampanyaya il dışından da destek olan gençler var. Nitekim önceki gün toplanan oyuncaklar 9 nüfuslu yetim bir ailenin çocuklarına dağıtıldı" dedi.

Haber Ara