Dolar

32,3326

Euro

35,1252

Altın

2.303,54

Bist

9.079,97

'Genç oyuncularımız fiziksel olarak zayıf kalıyor'

1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Levent Açıkgöz, genç oyuncuların fiziksel yetersizlikleri nedeniyle istenilen sonuçların alınamadığını belirtti.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-11-13 19:26:55

'Genç oyuncularımız fiziksel olarak zayıf kalıyor'

Açıkgöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, lige altyapı oyuncularıyla başlamak zorunda kaldıklarını ve oynanan 12 maçta da bu oyucularla mücadele ettiklerini hatırlattı.

Sezon öncesi kamp yapma fırsatı bulamayan altyapı oyuncularının, ani bir karar sonrası profesyonel lisans çıkarılarak oynamaya başladığını hatırlatan Açıkgöz, şunları söyledi:

"Henüz galibiyetimiz yok. Genç oyuncularımız fiziksel olarak zayıf kalıyor. Maçlara büyük bir umutla çıkıyoruz ve hatta iyi başlıyoruz ama özellikle ikinci yarı kayboluyoruz. Yapılan bireysel hatalar sonucu yenen gol bizi bitiriyor. Geldiğimden bu yana çocukları motive etmeye çalışıyorum. Bunun yanında sakat ve cezalı oyuncularımız da var. Şansızlıklar da yakamızı bırakmadı."

Ligin 13. haftasındaki Balıkesirspor Baltok maçının hazırlıklarına yarın başlayacaklarını aktaran Açıkgöz, "Taraftarımızın önünde oynayacağımız bu maç çok önemli. Bu maçtan mutlaka puan almalıyız. Çok iyi bir hazırlığın ardından sahaya çıkacağız. Taraftarımıza da büyük iş düşüyor." ifadelerini kullandı.

Haber Ara