Dolar

32,5886

Euro

34,7701

Altın

2.506,65

Bist

9.693,46

Genç kıza alkol içirip cinsel istismar yapmaktan yargılanan sanığa 21 yıl hapis

Kayseri'de 16 yaşındaki akrabası olan genç kıza alkol içirdikten sonra cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan sanığa 21 yıl hapis cezası verildi. Sanık, 'Bana iddia edilen olayın olduğu yere yakın kamera kayıtlarına bakılırsa, ne gelirken, ne de giderken aracım görülmeyecektir. O zaman ben bu arabaya görünmezlik ilacı mı içirdim?' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-26 12:37:20

Genç kıza alkol içirip cinsel istismar yapmaktan yargılanan sanığa 21 yıl hapis
Kayseri'de 16 yaşındaki akrabası olan genç kıza alkol içirdikten sonra cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan sanığa 21 yıl hapis cezası verildi. Sanık, "Bana iddia edilen olayın olduğu yere yakın kamera kayıtlarına bakılırsa, ne gelirken, ne de giderken aracım görülmeyecektir. O zaman ben bu arabaya görünmezlik ilacı mı içirdim?" dedi.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI MÜDAHİL OLDU

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık N.K. ile avukatlar hazır bulunurken, mağdure S.K. duruşmaya katılmadı. Davaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı da müdahil olarak duruşmaya katıldı.

"2 TOKAT YÜZÜNDEN BANA BU İFTİRAYI ATTILAR"

Akrabası olan 16 yaşındaki S.K.'yi 3 Haziran günü aracına bindirip, alkol aldırdığı, daha sonra genç kızın midesi bulandığı için araçtan indiği sırada cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan sanık N.K. mahkemede sorgu ve savunmasında, "Bu bir iftiradır. Şu ayağıma çorap dahi almadan kendi çocuklarıma bakmaya çalışıyorum. Siz peygamber koltuğunda oturuyorsunuz. Bana iddia edilen olayın olduğu yere yakın kamera kayıtlarına bakılırsa, ne gelirken, ne de giderken aracım görülmeyecektir. O zaman ben bu arabaya görünmezlik ilacı mı içirdim? Araç ile yüzerek mi geçtim, dağ bayır mı aştım? Mağdurenin elbisesinde boğuşma izlerinin olduğu iddiaları da doğru değildir. Benim yaşamım darmadağın oldu. Bir hiç uğruna yuvamı yıkmayın. Siz kurtarın. 4 aydır cezaevindeyim. Alnım açık, başım dik. 2 tokat yüzünden bana bu iftirayı attılar. Adaletinize güveniyorum, vicdanınıza sığınıyorum" diye konuştu.

21 YIL HAPİS CEZASI ALAN SANIK KARARA TEPKİ GÖSTERDİ

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık N.K.'ye 'çocuğa cinsel istismar' suçundan 15 yıl, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan ise 6 yıl olmak üzere toplam 21 yıl hapis cezasına çarptırdı. Sanık karara tepki gösterince jandarma ekiplerince duruşma salonundan apar topar çıkarıldı.

Haber Ara