Dolar

32,3283

Euro

35,0748

Altın

2.298,24

Bist

8.984,26

Genç kadının hayatını karartan hastalık

28 yaşında ve iki çocuk annesi Jennifer Hiles'in atardamarlarındaki bir bozukluk nedeniyle genç kadının yüzünde devamlı şişlikler oluyor.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-22 20:38:18

Genç kadının hayatını karartan hastalık

Jennifer Hiles, 28 yaşında ve iki çocuk annesi. Arteriyal venöz malformasyon (AVM) hastası. Yani atardamarlarındaki bir bozukluk nedeniyle cildini besleyen kan akışı olamıyor ve bu yüzden yüzünde devamlı şişlikler oluyor. Hastalığı o kadar ciddi ki birçok defa kalp krizinden ölümün eşiğine gelmiş.

Yüzünün tam ortasında kocaman şişlikler oluşan Hiles'in tek sorunu damarlarının beslenmemesi de değil. Genç kadınla bu nedenle hayatı boyunca dalga geçilmiş, okul yılları arkadaşsız, yalnız başına geçmiş.

DEFALARCA AMELİYAT OLDU

Defalarca ameliyat olan kadının sorununa ise bir türlü çözüm bulunabilmiş değil. Önümüzdeki aylarda yeni bir operasyon geçirecek olan Hiles için bu kez doktorlar iddialı ve sorunu çözebileceklerini belirtiyor.

"BANA OKULDA HERKESİN ORTASINDA SARILDI"

Ancak hayatını değiştiren insan, evlenmeyi düşündüğü kişi Dustin VanOverschelde karşısına biyoloji dersinde çıkmış. Genç kadın sevgilisi ile ilk karşılaşmasını şöyle anlattı: "Okulda bana herkesin ortasında sarılıp, öpünce gerçekten çok şaşırmıştım. Diğer insanların bizi izliyor olmasını hiç umursamamıştı ve hiç kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim. Her zaman bana ne kadar güzel olduğumu, dünyadaki en iyi insan olduğumu söylüyor." dedi.

"SEVGİLİM SADECE SAĞLIĞINA KAVUŞSUN YETER"

Sevgilisinin görüntüsünü hiç umursamadığını belirten VanOverschelde isimli genç adam ise bu operasyonun sadece onun sağlığına kavuşturmasını istediğini söylüyor.

Jennifer Hiles'in tek isteği ise dışarıda çocukları ve ailesiyle diğer insanlar onu dikizlemeden vakit geçirebilmek.

Haber Ara