Dolar

32,5058

Euro

34,9556

Altın

2.434,38

Bist

9.798,20

Genç Girişimci Sercan Kılıç Pusholder ile Türkiye Gündeminde!

Pusholder Genel Yayın Yönetmeni Sercan Kılıç, Dikkatleri üzerine çekiyor. Kılıç’ın yönetiminde Türkiye’nin gündemine oturan Pusholder, en ince ayrıntıları ile haberimizde.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-17 10:14:25

Genç Girişimci Sercan Kılıç Pusholder ile Türkiye Gündeminde!

Türkiye'deki Gelişmelerden Haberdar Olun  

Pusholder; bilgi kaynağı olarak, geniş bir ekiple çalışmakta, gündem haberlerinden, son dakika gelişmelerine kadar pek çok farklı konuda okurlarına bilgi sunmaktadır. Gerçekleri tüm şeffaflığı ile yansıtan dijital medya platformu, sosyal medya platformlarından ve https://www.pusholder.com adresinden herkesin tek tıkla ulaşabilirsiniz.

Pusholder web sitesi üzerinden yayınlanan bütün haberleri, nitelikli ve doğru kaynaklardan edinerek, Yayın Editörü Burak Koç'un gözetiminde paylaşmaktadır. Dünya ve Türkiye'de olan tüm gelişmeleri anında sizlerle paylaşan haber platformu, okurların e-posta adreslerinden iletişim kuracak, geniş bir ağa sahiptir. Böylelikle özel haberlerden son dakika gelişmelerine kadar, pek çok farklı konuda okurlarına anında ulaşmaktadır.   

Pusholder Türkiye Gündem Başlıkları! 

Geniş bir ekiple çalışan Pusholder bünyesinde, hukuk danışmanları, editörler ve yazarlar görev yapmaktadır. Pusholder,  dijital medya alanında Türkiye'deki gelişmelerin ayrıntılı ve hızlı  bir şekilde yayınlanmasını uzman kadrosuna borçlu olduğunu açıklamaktadır. Pusholder'ın yazar ekibinde Duhan Ediz, Mehmet Can Ersin ve Burak Koç gibi alanında tecrübeli isimler yer almaktadır. Haber sürecinde kaynakların nitelikli ve güncel olmasına , ayrıca sosyal medya alanında da aktif olarak bilgi paylaşımlarının yapılmasına dikkat edilmektedir. Gençlerin ve yetişkinlerin haber kaynağı olan Pusholder, eğlenceli ve güncel haberlerin yanı sıra Türkiye siyasetine de ışık tutmaktadır.   

Dünya Gündemi Pusholder  Platformunda! 

Dünyada yaşanan ekonomik gelişmeler, toplum, kültür ve siyaset haberleri 7/24 kesintisiz bir şekilde https://www.pusholder.com adresinde okurlara sunulmaktadır. Habere dair hukuki süreçleri yakından takip eden portal, yasalara uygun, sansürsüz haber kaynağı ve  yeni nesil dijital platformu olarak internet ortamında yayın yapma hakkına sahiptir.

Dünyada ve Türkiye'de olanları gerçek ve doğru bilgi kaynağından edinebilirsiniz. Pusholder, profesyonel ve alanında uzman ekibiyle sizler için internet yayıncılığına yeni bir soluk getirmektedir.Güvenli ve gerçek haberlerin yer aldığı platform, yayıncılık ve yayınlama yasalarına uymakta, güncel haberleri sizlerle paylaşarak sürecin takip edilmesinde destek sağlamaktadır.  

https://www.pusholder.com

Haber Ara