Dolar

32,3184

Euro

35,1145

Altın

2.295,76

Bist

9.050,61

Geçirdikleri kaza mutluluklarını bozmadı

Nikahlarına günler kala trafik kazası geçiren çift, tarih değişikliği yapmayarak nikahlarını hastanede kıydı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-01 22:34:58

Geçirdikleri kaza mutluluklarını bozmadı


Bursa'da yaşayan 26 yaşındaki Gökçe Ün ile 28 yaşındaki Samet Dinç, dünya evine girmek için 31 Temmuz tarihini seçmişlerdi. Nikahlarına günler kala aile ziyareti için arabayla yola koyulan genç çift, Bursa- İnegöl kara yoluna geldiklerinde trafik kazası geçirdi. Defalarca takla atan araçtan sağ kurtulan çift, Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ayağında ve vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıkları bulunan çift, nikah tarihini ertelemek yerine dünya evine hastanede girmeye karar verdi.

Hastaneye gelen nikah memuru, alçıda bulunan genç çiftin nikahını yatak üstünde kıydı. Nikaha çiftin yakınlarının yanı sıra hastane çalışanları katıldı. Çiftin nikah şahitleri ise günlerce bakımlarını üstlenen hemşireler oldu.

Büyük bir kazayı ucuz atlattıklarını ifade eden Samet Dinç, "Nikahımızı hastanede kıymak istedik. Üzücü bir kaza yaşadık, ama mutluyuz. Kazadan dolayı nikahımız iptal olacaktı. Biz de daha anlamlı olur düşüncesiyle nikahımızı hastanede kıydırmak istedik" şeklinde konuştu.

Kazadan dolayı düğünü ertelediklerini, ancak nikahı hastanede kıymak istediklerini söyleyen Gökçe, nikahın bu şekilde daha anlamlı hale geldiğini söyledi. Samet Dinç'in annesi Ezel Dinç ise, çiftin takla atan arabadan kurtulmalarının büyük şans olduğunu söyledi.

Haber Ara