Dolar

32,4755

Euro

34,9595

Altın

2.437,68

Bist

9.716,77

Geçirdiği Kaza Sonrasında Hastaneye Yatan Şampiyon Sporcu Cemre Özdemir’in Durumu İyi

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonu Cemre Özdemir, İspanya’da yapılacak olan Mr. Olympia Vücut Geliştirme Şampiyonası için çalışmalarına devam ederken rahatsızlandı. Gece saat 22:00sularında rahatsızlanan Özdemir, kendi aracıyla bir an önce acil servise gitmek üzere yola çıktı. Yolda tekrar rahatsızlanıp bilinç kaybı yaşayınca hastane duvarına çarptı. İlk müdahalesi ve tetkikleri Mimar Sinan Devlet Hastanesi doktorlarından Dr. Ömer Açıksöz tarafından yapıldı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-05 09:01:05

Geçirdiği Kaza Sonrasında Hastaneye Yatan Şampiyon Sporcu Cemre Özdemir’in Durumu İyi

Kazadan öncesini ve kaza sürecini Cemre Özdemir, “Müsabakalara hazırlanmak için girdiğim yoğun tempo nedeniyle akşam 22:00 sularında rahatsızlandım. Kalpte ciddi baskı hissi ve ellerde uyuşma oldu. Bunlardan önce ve sonra da bilinç kaybı ile bayılma hissi yaşadım. Evde daha fazla duramayacağımı anlayınca acil olarak hastaneye gitmeye karar verdim. Aracımla acil servise giderken birden bilinç kaybı yaşadım. Aracı Mimar Sinan Devlet Hastanesi duvarına vurarak durdurabildim. İlk müdahale Dr. Ömer Açıksöz tarafından yapıldı. Yapılan tetkiklerin sonuçlarına göre tedaviye özel hastanede devam edilecek.” Şeklindeki sözleriyle anlattı.

WhatsApp Image 2021-04-05 at 09.00.02

Yapılan tetkiklerde yoğun çalışma temposuna ve steroit kullanımına bağlı olduğu kanısını güçlendirecek sonuçlara ulaşıldı. Cemre Özdemir, Mr. Olympia için yoğun bir antrenman sürecine girmişti. Bu süreçte yaptığı protein diyetinin ve vücut geliştirme için kullandığı steroitlerin de bu duruma etkisi olduğu düşünülüyor.

Cemre Özdemir de son durumu hakkında ise “Kaza çok şükür ciddi değil. Ama yaptığım yoğun antrenmanlar ve diyet nedeniyle vücudum çok yorulmuş. Vücut dengem bozulduğu için bu şekilde rahatsızlanmışım. Tek amacım İspanya'da yapılacak olan şampiyonada ülkemi en iyi şekilde temsil etmekti. O nedenle hedefe kilitlenmiş olarak çalışıyordum. Sağlığımın bozulacağını hiç düşünmedim. Tedavim sonlanıp hastaneden çıktıktan sonra daha dengeli bir antrenman ve diyet programı uygulayacağım. İspanya'da şampiyonlar şampiyonu olup LasVegas'a giden 2. Türk sporcu olarak ülkemi temsil edeceğim.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

WhatsApp Image 2021-04-05 at 09.00.01

Haber Ara