Dolar

32,5861

Euro

34,8602

Altın

2.495,11

Bist

9.688,82

Gaziosmanpaşalılar Milli Maçta TEK Yürek Oldu

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda milli maçı izleyen vatandaşlar, tek yürek olup, milli takımı destekledi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-17 23:41:27

Gaziosmanpaşalılar Milli Maçta TEK Yürek Oldu
Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda milli maçı izleyen vatandaşlar, tek yürek olup, milli takımı destekledi.

EURO 2016 Avrupa Şampiyonasında mücadele eden Türk Milli Takımı, grup maçlarının ikincisinde İspanya Milli Takımıyla karşı karşıya geldi. Fransa'nın Nice Şehrinde oynanan Milli maçın başlama düdüğüyle Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Gaziosmanpaşa'da da hayat durma noktasına geldi. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Gaziosmanpaşa Meydanına kurulan dev ekranda vatandaşlar milli maçı izledi. Milli maçı vatandaşlarla izlemek için gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, vatandaşlara Türk Bayrağı ve atkı dağıttı. Meydana gelen genç, yaşlı bütün Gaziosmanpaşalı vatandaşlar maç sırasında sürekli olarak milli takımı destekleyerek, kazanması için dualar etti.

Milli Takıma destek vermek için vatandaşlarla birlikte maçı izleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Milli mesele olunca Türk Milleti işiniz gücünü bırakıp desteklemeye başlar. Bizde özellikle birinci maçta ki mağlubiyetin ezikliğiyle, maça bu kadar ilgi ve alaka yoktu. Gördük ki milletimiz, gençlerimiz özellikle de bayanlarımız bu maçta Milli Takımın kazanmasını çok istiyor. Bizde o mutluluğu, o heyecanı burada açık bir alanda yaz günü dev ekranda birlikte izleyelim dedik. Yenip, yenilmesi önemli değil, ama zannediyorum, bu kadar coşkuyu, bu heyecanı teknik direktörümüz ve millilerimiz dikkate alacaktır. Bu milletin arzu ve isteği bu maçta inşallah gerçekleşecektir" dedi.

Milli Takıma destek için meydana gelen Ali Olcay Elmas, "Hırvatistan'a yenilmemiz şansızlık oldu. Modric'in bize attığı gol güzeldi ama biz bitti demeden bitmez" diye konuştu.

Bayrağını alıp meydana gelen Serdar Aslantürk ise, "Gaziosmanpaşa Belediyesine böyle bir organizasyon için teşekkür ederim. Bizim Türkiye olarak tek yürek olmamız lazım ki kazanalım, Allah'ın izniyle kazanacağız" şeklinde konuştu.

Haber Ara