Dolar

32,3068

Euro

35,0599

Altın

2.307,54

Bist

9.079,97

Gaziantepspor Teknik Direktörü Yalçın:

Gaziantepspor Teknik Direktörü Yalçın:

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-11 11:31:19

Gaziantepspor Teknik Direktörü Yalçın:
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, puan avantajını en iyi şekilde kullanıp ligde kalmayı amaçladıklarını söyledi.

Yalçın, Celal Doğan Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm hesaplarının lige tutunmak üzerine kurulu olduğunu ifade etti. Rize deplasmanından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini dile getiren Yalçın, 1-1 biten Eskişehirspor maçını unutmaya çalıştıklarını aktardı.

Puan cetveline bakıldığında aşağıda çok ciddi bir mücadele yaşandığına işaret eden Yalçın, şöyle konuştu:

"Puan avantajımızı iyi şekilde kullanıp bulunduğumuz pozisyondan kurtulmayı amaçlıyoruz. Rize deplasmanından puanla ayrılmamız halinde düşme potasından uzaklaşacağız. Son haftaya kalırsak da yapacak bir şey yok. O zaman içeride Antalyaspor karşılaşması, bizim için final maçı olacak. Her şeyi zaman gösterecek ama takımın performansı gayet olumluydu, savunma anlamında çok iyi oynadık ve takım halinde birlikte oynamayı becerdik."

Yalçın, futbolcularının, kalan 2 maça konsantre olmaları gerektiğini vurguladı. Ligin bitimine 3 hafta kala göreve geldiğini hatırlatan Yalçın, "Önümüzde kredimiz ve fazla dinlenecek zamanımız bulunmuyor ayrıca şu anda futbolculara ekstra verebilecek fazla bir şey de yok. Sadece motivasyon ve olayın farkında olmalarıyla ilgili konuşmalar yapıyoruz. Genellikle kendimizi ve rakipleri inceliyoruz. 'Ne yapabiliriz, nasıl daha iyi yapabiliriz, nasıl kazanırız' tamamen bunları sorguluyoruz. Maça yönelik çalışıyoruz, sezonun sonunda ligde kalırız diye düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.



VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara