Dolar

32,3595

Euro

35,0062

Altın

2.323,05

Bist

9.079,97

Gaziantepspor Teknik Direktoru Topcu:

Gaziantepspor Teknik Direktoru Topcu:

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-18 17:01:24

Gaziantepspor Teknik Direktoru Topcu:
Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, puan sıralamasının alt bölümünde yer alan takımların kazanmasının kendileri adına tehdit oluşturduğunu belirterek, "Bir an önce önlemimizi almak ve kazanmak zorundayız" dedi.

Topçu, takımın Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'daki terör saldırısına değinerek bu olayı gerçekleştirenlerin kesinlikle amacına ulaşamayacağını, bu tür provokatif eylemlerin sanılanın aksine Türk milletini birleştireceğini dile getirdi.

Böyle bir günde futbol konuşmanın zor olduğunu ifade eden Topçu, ligin ikinci yarısına iyi başlamadıklarını kaydetti.

Son haftalardaki puan kayıplarını Kayserispor maçıyla telafi etmek istediklerini dile getiren Topçu, şöyle konuştu:

"Kazanmak için her zaman daha fazla istemek lazım. Çünkü alttaki takımlar kazandıkça bize tehdit oluşturacaklar. O yüzden bir an önce önlemimizi almak ve kazanmak zorundayız. Çok önemli bir maça çıkıyoruz. Önceki hafta yaptığımız maçlara bakarsak, belki bunlardan en önemlisine çıkacağız."

Önceki haftalara göre kadroda değişikliğin olabileceğine dikkati çeken Topçu, "Bu takımda, isteyen, arzulayan ve çabalayan oynayacak. Çünkü lig daha çetin hale geldi. Tabiri caizse artık puan aslanın midesinde. Dolayısıyla ekstra çaba göstermeliyiz. Kayserispor konumu itibarıyla bizi yenmek isteyecektir ama Kayseri'den alacağımız puan veya puanlar, biraz olsun kısa vadede bizi daha iyi konuma getirecektir" diye konuştu.


- Futbolcular

Futbolculardan Hakan Çinemre de geçen hafta ligdeki ilk maçına çıktığının hatırlatılması üzerine, deneyim kazandıkça daha iyi mücadele edeceğine inandığını ve bu anlamda kendisine verilen fırsatları iyi değerlendirmek istediğini söyledi.

Geçen hafta Akhisar Belediyespor karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen, şanssız bir mağlubiyet aldıklarını anlatan Hakan, hafta sonunda Kayserispor maçından galibiyet alıp yeniden iyi bir seri yakalamak istediklerini vurguladı.

Futbolculardan Daniel Larsson ise, son haftalarda zorlu bir fikstürün de etkisiyle galibiyetlerden uzak kaldıklarını ancak ellerinden gelenin en iyisini yapıp Kayseri'den galibiyetle dönmek istediklerini dile getirdi.

Tüm maçlara aynı motivasyonla hazırlandıklarını, Kayseri deplasmanına da çok önem verdiklerini anlatan Larsson, "Alt sıradaki takımların kazanması ligde bazı şeyleri değiştirecektir. Deyim yerindeyse alttaki takımlar, can havliyle maça çıkacak. Ama biz de Kayserispor'u yenip bir parça da olsa rahatlamak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.


- Antrenman

Ligde 26 puanla 10. sırada yer alan Gaziantepspor, teknik direktör Topçu nezaretinde Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanla Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan ve ilk 15 dakikasından sonrası basına kapalı gerçekleştirilen idmanda, kırmızı-siyahlı futbolcular, A2 takımıyla maç yaptı.

Antrenmana sakatlığı süren Habibou, Marcal, Arokoyo ve Mustafa Durak katılmadı. Sakatlığı bulunan Erdem Şen ile ligin 21. haftasında Akhisar Belediyespor ile yapılan karşılaşmanın 26. dakikasında rahatsızlanarak oyundan çıkan ve sonrasında baygınlık geçiren Prince de idmanda yer almadı.

Öte yandan, sarı kart cezalısı Chibuike de Kayserispor maçında takımını yalnız bırakacak.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara