Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Gaziantepspor'da yeniler sahne alıyor

Milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Gaziantepspor, yarın İstanbul'da Beşiktaş'a konuk olacak.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-02 13:42:54

Gaziantepspor'da yeniler sahne alıyor
Milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Gaziantepspor, yarın İstanbul'da Beşiktaş'a konuk olacak.

Spor Toto Süper Lig ekibi Gaziantepspor, milli maçlar nedeniyle verilen arada yarın İstanbul ekibi Beşiktaş'a konuk olacak. Vodofone Arena'da oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. Gaziantepspor'un Teknik Direkörü İsmail Kartal, yarın Beşiktaş ile oynanacak mücadele transferin son gününde kadrosuna kattığı yeni transferlerini deneme fırsatı bulacak.

Ligin ilk haftasında deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği maçında 2-0 mağlup olan ve ikinci hafta da evinde Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Gaziantepspor, sezon başında transfer edilen oyunculardan kaleci Gökhan Değirmenci, Bart Van Hıntum ilk 2 maçta görev aldı. Diğer yeni transferler Sergey Kislyak, Evans Kangwa ve Şenol Can ligin ilk haftasında oynanan Gençlerbirliği maçında görev alırken, İsmail Kartal bu oyunculara Trabzonspor maçında şans vermedi.

Musa ve Nabil ilk 11'de olacak

Gaziantepspor'un yarın Beşiktaş ile oynayacağı hazırlık maçında İsmail Kartal yeni transferler Musa Nizam ve Nabil Ghilas'a ilk 11'de şans verecek. Şahinler'in yarınki Beşiktaş ile oynanacak olan hazırlık maçında kalede Itanje, defans dörtlüsünde Barış, Musa, Elyasa, Van Hintum orta sahanın ortasında Muhammed Fatau - Mota, sağ kanatta Kangwa, sol kanatta Orkan ve forvet arkasında Angan, ilerde ise Nabil Ghilas'ın oynaması bekleniyor.

Haber Ara