Dolar

32,5634

Euro

34,8628

Altın

2.431,18

Bist

9.645,02

Gaziantep'teki terör saldırısına tepkiler

Gaziantep'teki terör saldırısına tepkiler

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-02 11:25:39

Gaziantep'teki terör saldırısına tepkiler
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, kentteki terör saldırısına tepki gösterdi.

Coşkun, mesajında, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hedef alan ve ülkenin kalkınmasında çok önemli bir yere sahip olan Gaziantep'i kana bulamak isteyen hainleri ve insanlık düşmanlarını nefret ve şiddetle lanetlediğini belirtti.

Mesajında, "Birlik ve beraberlik içerisinde dik durarak terörü ve bu menfur saldırıları boğacağımıza inancımız tamdır" ifadesini kullanan Coşkun, saldırıda şehit olan polis memurlarına Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

- GSO Meclis Başkanı Topçuoğlu

GSO Meclis Başkanı Topçuoğlu da hiç kimsenin, terör ve terör faaliyetleriyle amacına ulaşamayacağını vurguladı.

Gaziantep ve Türkiye'nin, saldırılar karşısında her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde dimdik duracağını aktaran Topçuoğlu, şunları kaydetti:

"Kentimiz, bugüne kadar teröre ve teröristlere pirim vermemiş bundan sonra da vermeyecektir. Yaşanan acı olayda şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet, yaralı polislerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim. Bu ve bunun gibi olaylar tamamen Türkiye'nin bağımsızlığına ve toprak bütünlüğüne yönelik saldırılardır. Bu şer odaklarını ve onların arkasında yer alan terör destekçilerini lanetle kınıyoruz. Gaziantep ve Türkiye, teröre ve teröristlere asla teslim olmayacaktır. İç ve dış mihrakların Türkiye'de ve bölgemizde sahneye koymaya çalıştığı ve temel amacı ülkemizin toprak bütünlüğünü bozmak ve ülke ekonomisini olumsuz etkilemek olan bu tür olaylar ve eylemler karşısında hepimizin çok daha dikkatli olması gerekmektedir."

Haber Ara