Dolar

32,5937

Euro

34,7959

Altın

2.496,68

Bist

9.437,65

Gaziantep Basketbol'un gözü zirvede

Gaziantep Basketbol'un gözü zirvede

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-08 13:05:44

Gaziantep Basketbol'un gözü zirvede
KEREM KOCALAR - Spor Toto Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol'un kulüp başkanı Deniz Köken, yeni sezonda hem Avrupa'da hem de Türkiye liginde en üst sıralarda yer almak için mücadele edeceklerini söyledi.

Göreve yeni seçilen Köken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep Basketbol Kulübünün kentin önemli değerlerinden birisi olduğunu söyledi.

Bugüne kadar bazı isimler adı altında faaliyet gösteren kulübün bir anlamda özüne döndüğünü dile getiren Köken, yeni sezonda zorlu 2 kulvarın kendilerini beklediğini, bu anlamda da hazırlık çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

Avrupa ve Türkiye liginde başarılı olabilmeyi hedeflediklerini anlatan Köken, şunları söyledi:

"Önemli transferler gerçekleştirdik, teknik heyetimizin raporu doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Hem Avrupa hem de Türkiye liginde en üst sıralarda yer almak için mücadele edeceğiz. Çünkü hem kentteki sporu geliştirmek hem de Gaziantep markasına Türkiye'de ve dünyada artı değer koymak için buna ihtiyacımız var. Çünkü bu şehirde 600 binden fazla ortaöğretim çağında bulunan gencimiz var. Salon sporlarını geliştirip, bu gençlerimizi de bünyemize katabilmenin arzusu içerisindeyiz."

Yeni sezonda kulübün kendi bütçesiyle, kimseye muhtaç olmadan hareket edeceğini belirten Köken, "Biliyorsunuz kulübümüz, önceden firma adıyla anılırdı. Ama artık kendi imkanlarımızla başarıya koşacağız. Şehir takımı olma adına bu önemli." diye konuştu.


- "Bu sene çıtayı yükseltmeliyiz"

Köken, taraftarın önemine işaret ederek, yeni sezon hedeflerine taraftar desteğiyle ulaşabileceklerini vurguladı.

Gaziantep Basketbol Kulübünün taraftarsız düşünülemeyeceğini ifade eden Köken, sözlerini şöyle tamamladı:

"Karataş Şahinbey Spor Salonu'na tüm basketbolseverleri ve sporseverleri bekliyoruz. Bu sezon evimizdeki her maça 5 binden fazla taraftar gelmesini bekliyoruz. Çünkü geçen sezon her maçımızda ortalama 4 bin taraftar oluyordu. Bu sene çıtayı biraz daha yükseltmeliyiz. Bu anlamda tüm Gaziantepli kardeşlerimizi salona bekliyoruz."

Haber Ara