Dolar

32,5132

Euro

34,7850

Altın

2.420,59

Bist

9.678,37

Gazeteci Ferhat Koç koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti

Milli Gazete eski Ankara Temsilcisi Ferhat Koç, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Milli Gazete eski Ankara Temsilcisi Ferhat Koç'un, tedavi gördüğü koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-13 18:33:10

Gazeteci Ferhat Koç koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti

Twitter üzerinden açıklama yapan Karamollaoğlu, "Milli Gazete Eski Ankara Temsilcisi Ferhat Koç'un Covid-19 salgını sebebiyle vefat ettiğini büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Son yolculuğuna uğurlandı

Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybeden Milli Gazete'nin eski Ankara temsilcisi Ferhat Koç'un cenazesi toprağa verildi.

Koç için Karşıyaka Mezarlığı'nda ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Kovid-19 tedbirleri doğrultusunda düzenlenen törene, eski milletvekilleri, Milli Gazete Ankara Temsilcisi Mustafa Yılmaz'ın yanı sıra Koç'un ailesi ve yakınları katıldı.

Namazın ardından Koç'un cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi.

TYB yönetiminde bulunmuştu

TYB Eski Genel Başkan yardımcılığı da yapan Koç'un vefatı dolayısı ile Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı da bir taziye mesajı yayınladı.

EmpqkVdXcAEwCcx

TYB başkanı Mahmut Bıyıklı, Gazeteci Ferhat Koç ve yazar Mehmet Doğan

TYB'den Ferhat Koç için Taziye Mesajı

TYB Eski Genel Başkan yardımcı ve Milli Gazete'nin eski Ankara Temsilcisi Ferhat Koç'un vefatı dolayısı ile Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı bir taziye mesajı yayınladı.

Mahmut Bıyıklı mesajında, ''Gerek Milli Gazete yazarlığı döneminde gerekse Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkan Yardımcılığı döneminde milli manevi değerlerimizin korunması ve yaşatılması için kalemiyle ve kelamıyla mücadele eden kıymetli Ağabeyimiz gönül ve kültür adamı Gazeteci Yazar Ferhat Koç'a Rabbimizden rahmet; başta değerli eşi Hülya Koç Hanımefendi başta olmak üzere bütün yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, makamı âlî olsun” ifadelerini kullandı.

Haber Ara